Kerstboom versiering 33-delig Goud kerstslingers, kerstballen en kerstdecoratie

Productnummer: LDS252612001 Prachtige kerstversiering Goud   |   39-delig   |  

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf november 2020

€ 19,95 € 14,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Kerstboom versiering 33-delig Goud kerstslingers, kerstballen en kerstdecoratie

  • Met veilige kerstballen
  • Ideaal voor bedrijven
  • Complete set slingers, ballen en extra decoratie
  • Inclusief ophanghaakjes
  • Zelf kerstboom en verlichting bij bestellen

Kerstboom versiering 33-delig Goud kerstslingers, kerstballen en kerstdecoratie

Gouden versier kerstversiering pakket

Zoekt u een kant-en-klaar versierpakket waarmee u uw kerstboom kunt versieren? Wij hebben voor u een pakket samengesteld met gouden kerstballen, gouden kerstslingers en gouden kerstdecoratie sterren. De veilige kerstballen en decoratie zijn van kunststof. Deze onbreekbare kerstballen zijn perfect voor bedrijven of mensen met huisdieren.

Let op: Wanneer u dit versierpakket besteld bij uw echte kerstboom, wordt het pakket meegeleverd op de door u gekozen bezorgdatum. De inhoud van het versierpakket kan afwijken van de foto.

Inhoud kerstversiering 33-delig pakket Goud

In het pakket zitten

  • 2 gouden slingers van 270 cm
  • 30 stuks onbreekbare kerstballen goudkleurig in maten van 4 - 6 cm
  • 1 doosje ophanghaakjes

Onbreekbare gouden kerstballen

Eén versierpakket is voldoende voor een kerstboom van 150-225 cm. Houd er dan rekening mee dat een boom van 150-175 cm goed vol zit en een boom van 175-225 cm iets meer ruimte overlaat. Op de foto is een echte kerstboom groene spar gebruikt van bijna 225 cm hoog. Heeft u een grotere kerstboom? Gebruik dan 2 versierpakketten.

Exclusief lampjes, vergeet deze niet mee te bestellen bij uw kerstboom! Als piek kun u ook een mooie bloem of strik gebruiken.

Verschillende uitbreidingspakketten

Om uw boom echt vol te hangen met kerstversiering kunt u ook één van de twee uitbreidingspakketten meebestellen. Het 24-delige aanvullingspakket bestaat uit nog meer gouden kerstballen, gouden sterren en een slinger. Zo heeft u zeker een goed gevulde boom. Als u graag nog iets bijzonders in de kerstboom hangt kiest u voor het Luxe 16-delige uitbreidingspakket. Dit pakket bevat onder andere opvallende kerstballen en onbreekbare gouden dennenappels. Beide pakketten dient u apart te bestellen en zijn te vinden bij de bijbehorende producten. 

Echt of kunstkerstboom

De versierpakketten zijn geschikt voor echte of kunstkerstbomen. Als u wilt kunt u zelfs een houten kerstboom versieren met dit gouden versierpakket. De kerstballen en sterren kunnen met een draadje opgehangen worden aan de kerstboom. Voor een houten kerstboom adviseren we de decoratie vast te maken met een nietje of een krammetje.

Decoratietips

Plaats de kerstboom op de juiste plek in de ruimte, (Echte kerstbomen staan perfect recht met het easyfix boorgat en easyfix voet). Een echte kerstboom draait u met de mooie kant naar voren, ook handig; echte kerstbomen kunnen nog een beetje in model gesnoeid worden. Neem even een stapje terug om te kijken of de boom juist staat.

Sluit de verlichting aan voor u begint met deze in de boom te hangen, zo weet u zeker dat ze het doen. Kerstverlichting bestaande uit één lang snoer wikkelt u om de boom. Wij adviseren 2 snoeren van 120 lampjes voor een boom van 200 cm hoog. Na de kerstverlichting hangt u de slingers in de boom. Ook deze wikkelt u om de boom heen. Neem ook nu even een stapje terug om te kijken of alles juist verdeeld is.

Nu is het echte versieren begonnen; De goudkleurige kerstballen mogen in de boom. Sorteer de kerstballen op soort en hang ze verdeeld per soort in de boom. Zo voorkom je dat alle grote kerstballen bij elkaar komen te hangen. Hang de kerstballen met een draadje of ophanghaakje aan de takken van de boom, schuif ze ver genoeg naar achteren zodat ze niet van de takjes glijden. Tot slot kunnen de sterren in de boom gehangen worden, zorg voor een mooie verdeling.

Vergeet niet een foto van het resultaat te posten op onze Facebookpagina!

Exclusief kerstboom, lampjes en overige decoratiematerialen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
kerstballen onbreekbaar goud kerstversiering Kerstboom versiering Goud kerstslingers, kerstballen en kerstdecoratie Prachtige kerstversiering Goud   |   39-delig   |  
€ 19,95 € 14,95 per stuk incl. btw