Logo Gadero
inspiratieservice

WS Voegmortel Easy Fine Grijs 15kg

Productnummer
WS00015
Voor al uw bestrating
Waterdoorlatend
Houdt uw terras/tuin onkruidvrij
voegmortel_grijs
Per stuk

48,75

incl. BTW

Niet op voorraad
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

 • Waterdoorlatend

 • Speciaal ontwikkeld voor extra smalle voegen

 • Open structuur

 • Geschikt voor betontegels, betonklinkers, keramische tegels en natuursteen

 • Vorstvrij bewaren

Specificaties

Materiaal
(Voeg)Mortel
Kleur
Grijs

WS Voegmortel Easy Fine Grijs 15kg

Extra smalle voegen in uw bestrating kunnen lastig zijn om mee te werken, maar WS Voegmortel Easy Fine is speciaal ontwikkeld voor het opvoegen vanaf 2 mm voegbreedte en geschikt voor natuursteen, betontegels en betonklinkers, gebakken klinkers en keramische tegels. Omdat het materiaal waterdoorlatend is, wordt het regenwater naar de ondergrond afgevoerd. Ook is het goed bestand tegen vorst, dooizout en de breedte sproeier van uw hogedrukspuit. WS Voegmortel Easy Fine is ook beschikbaar in de kleuren Beige, Basalt en Diep Zwart.

Op zoek naar voegmortel voor bredere voegen? Kies dan de WS Voegmortels Easy. Beschikbaar in de kleuren Beige, Grijs en Basalt. Werkt u liever met voegzand? Klik dan hier voor de WS SmartSand in de kleuren Mystic Grey, Deep Black of Glossy Taupe.

Hoe werkt het de WS Voegmortel Easy Fine?

De WS Voegmortel Easy Fine is een kant en klare voegmortel en daarom snel en eenvoudig te gebruiken

Voorbereiding

Zorg ervoor dat u de voegen tot op een minimum van 30mm diepte goed reinigt. Ook het oppervlakte zelf dient goed schoongemaakt te worden. Plak oppervlakken die niet ingevoegd dienen te worden goed af.

Gebruik

 1. Besproei het oppervlakte voorafgaand aan het voegen goed nat en zorg ervoor dat het goed nat blijft tijdens het process. Zorg er ook voor dat uw gereedschap schoon is. Controleer dit regelmatig. Gebruik extra veel water bij extreem smalle voegen (<3mm).

 2. U kunt nu het materiaal met een (dubbellippige) aftrekker of vloertrekker aanbrengen. Veeg daarna met een zachte bezem voor de eindreiniging. Zorg ervoor dat u diagonaal veegt ten opzichte van de voegen en zorg ervoor dat er geen restmateriaal achterblijft.

 3. Gebruik opgeveegd voegmateriaal niet opnieuw. U hoeft het oppervlakte niet af te dekken tegen regen en afhankelijk van de buitentemperatuur kunt u het oppervlak weer vrij betreden na 2-3 dagen.

Bewaaradvies

Het is van belang dat u dit product vorstvrij bewaard.

Bestel nu de WS Voegmortel Easy Fine Grijs of een van de andere producten van WS Tuinproducten en ontvang deze binnen 1-5 werkdagen aan huis. Gadero bezorgd in heel Nederland, België en Duitsland. Bestel nu ook oprit bestrating, terrastegels en andere bestrating toebehoren om uw bestelling compleet te maken!

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Bekijk dan ook onze andere voegmortels om het product te vinden wat precies bij u past!