Logo Gadero
service

WS Voegmortel Easy Fine Beige 15kg

Productnummer
WS00014
Voor al uw sierbestrating
Waterdoorlatend
Houdt uw terras/tuin onkruidvrij
voegmortel_beige
Per stuk

48,75

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Materiaalsoort
Voegmortel
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Waterdoorlatend

 • Speciaal ontwikkeld voor extra smalle voegen

 • Open structuur

 • Geschikt voor betontegels, betonklinkers, keramische tegels en natuursteen

 • Vorstvrij bewaren

Specificaties

Gewicht
15 kg
Materiaalsoort
Voegmortel
Materiaal
(Voeg)Mortel
Kleur
Beige

WS Voegmortel Easy Fine Beige 15kg

Wanneer u werkt met extra smalle voegen in uw bestrating is het belangrijk dat u kiest voor het juist product. WS Voegmortel Easy Fine is extra fijn en speciaal ontwikkeld voor het opvoegen van extreem smalle voegen vanaf minimum 2 mm breedte en is geschikt voor natuursteen, betontegels en betonklinkers, gebakken klinkers en keramische tegels. Het is waterdoorlatend waardoor regenwater in de ondergrond terecht komt. Daarnaast is het ook goed bestand tegen vorst, dooizout en de breedtesproeier van uw hogedrukspuit. WS Voegmortel Easy Fine is ook beschikbaar in de kleuren Grijs, Basalt en Diep Zwart.

Ook gewone voegmortel voor bredere voegen van 5mm is beschikbaar in de kleuren Beige, Grijs en Basalt. Werkt u liever met voegzand? Klik dan hier voor de WS SmartSand in de kleuren Mystic Grey, Deep Black of Glossy Taupe.

Hoe werkt de WS Voegmortel Easy Fine?

De WS Voegmortel Easy Fine is een kant en klare voegmortel en daarom snel en eenvoudig te gebruiken

Voorbereiding

Zorg ervoor dat u de voegen tot op een minimum van 30mm diepte goed reinigt. Ook het oppervlakte zelf dient goed schoongemaakt te worden. Plak oppervlakken die niet ingevoegd dienen te worden goed af.

Gebruik

 1. Besproei het oppervlakte voorafgaand aan het voegen goed nat en zorg ervoor dat het goed nat blijft tijdens het process. Zorg er ook voor dat uw gereedschap schoon is. Controleer dit regelmatig. Gebruik extra veel water bij extreem smalle voegen (<3mm).

 2. U kunt nu het materiaal met een (dubbellippige) aftrekker of vloertrekker aanbrengen. Veeg daarna met een zachte bezem voor de eindreiniging. Zorg ervoor dat u diagonaal veegt ten opzichte van de voegen en zorg ervoor dat er geen restmateriaal achterblijft.

 3. Gebruik opgeveegd voegmateriaal niet opnieuw. U hoeft het oppervlakte niet af te dekken tegen regen en afhankelijk van de buitentemperatuur kunt u het oppervlak weer vrij betreden na 2-3 dagen.

Bewaaradvies

Het is van belang dat u dit product vorstvrij bewaard.

Gadero bezorgt de WS Voegmortel Easy Fine en andere producten van het merk WS Tuinproducten binnen 1-5 werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland. Maak uw bestelling nu compleet met terrastegels, opritbestrating en andere bestrating toebehoren en maak uw terras of oprit weer klaar voor de zomer!

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan ook onze andere voegmortel en vind het product dat het beste bij u past!