Tegelkruisjes WS Voegkruisjes 3mm

Productnummer: WS00025   |   Altijd de juiste voegbreedte   |   Geschikt voor WS Voegmortel

€ 19,45 Per zak (100 stuks) incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tegelkruisjes WS Voegkruisjes 3mm

  • Altijd de juiste voegbreedte
  • 100 stuks per zak!

Tegelkruisjes WS Voegkruisjes 3mm

Wanneer u tegels gaat leggen wilt u uiteraard dat dit gebeurd met de juiste en consistente voegbreedte. Tegelkruisjes of voegkruisjes worden gebruikt om tijdens het leggen tussen alle tegels dezelfde afstand tussen de tegels te behouden. Dit wordt gedaan door de kruisjes op de kruispunten van de tegels te leggen of rechtop tussen de voegen. 

Hoeveel heb ik nodig?

De hoeveelheid kruisjes die u nodig heeft is afhankelijk van het aantal vierkante meter dat u aanlegt. Het beste is om per tegel zijde 2 kruisjes te gebruiken. Dit betekend dat u bij kleinere tegels dus meer voegkruisjes nodig bent per m2. Voorbeeld: als u tegels van 60x60 legt heeft u ongeveer 300 kruisjes nodig, wat neerkomt op 12 kruisjes per m2. 

De ideale hulp bij het leggen van tegels!

De WS Voegkruisjes zijn ook verkrijgbaar in het formaat 5 mm voegbreedte! De tegelkruisjes zijn onmisbaar bij de aanleg van nieuwe tegels. Neem eens een kijkje in ons assortiment betonnen tegels, keramische tegels en natuurstenen tegels om uw perfecte match te vinden! Vergeet ook niet andere noodzakelijk toebehoren van WS Tuinproducten zoals voegmortel, primer & reiniger en een kleurverdiepende beschermlaag voor uw nieuwe tegels. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
WS Voegkruisjes 3mm Tegelkruisjes WS Voegkruisjes 3mm   |   Altijd de juiste voegbreedte   |   Geschikt voor WS Voegmortel Op voorraad
€ 19,45 Per zak (100 stuks) incl. BTW