WS Voegmortel Easy Fine Diep Zwart 15kg

Productnummer: WS00017   |   Voor al uw bestrating   |   Waterdoorlatend   |   Houdt uw terras/tuin onkruidvrij

€ 49,75 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van WS Voegmortel Easy Fine Diep Zwart 15kg

  • Waterdoorlatend
  • Speciaal ontwikkeld voor extra smalle voegen
  • Open structuur
  • Geschikt voor betontegels, betonklinkers, keramische tegels en natuursteen
  • Vorstvrij bewaren

WS Voegmortel Easy Fine Diep Zwart 15kg

Het kan lastig zijn om het juiste voegmortel te vinden wanneer u extra smalle voegen tussen uw bestrating heeft. WS Voegmortel Easy Fine biedt u hierbij een uitkomst. Het is namelijk speciaal ontwikkeld voor het opvoegen vanaf minimum 2 mm breedte vanwege de fijne korrels van het middel en is geschikt voor natuursteen, betontegels en betonklinkers, gebakken klinkers en keramische tegels. Regenwater wordt naar de ondergrond afgevoerd doordat het voegmortel waterdoorlatend is. Ook maken vorst, dooizout en de breedte sproeier van uw hogedrukspuit geen kans. WS Voegmortel Easy Fine is ook beschikbaar in de kleuren Beige, Grijs en Basalt. 

Ook gewone voegmortel voor bredere voegen is beschikbaar in de kleuren Beige, Grijs en Basalt. Werkt u liever met voegzand? Klik dan hier voor de WS SmartSand in de kleuren Mystic Grey, Deep Black of Glossy Taupe. 

Hoe werkt de WS Voegmortel Easy Fine?

De WS Voegmortel Easy Fine is een kant en klare voegmortel en daarom snel en eenvoudig te gebruiken

Voorbereiding

Zorg ervoor dat u de voegen tot op een minimum van 30mm diepte goed reinigt. Ook het oppervlakte zelf dient goed schoongemaakt te worden. Plak oppervlakken die niet ingevoegd dienen te worden goed af. 

Gebruik

  1. Besproei het oppervlakte voorafgaand aan het voegen goed nat en zorg ervoor dat het goed nat blijft tijdens het process. Zorg er ook voor dat uw gereedschap schoon is. Controleer dit regelmatig. Gebruik extra veel water bij extreem smalle voegen (<3mm).
  2. U kunt nu het materiaal met een (dubbellippige) aftrekker of vloertrekker aanbrengen. Veeg daarna met een zachte bezem voor de eindreiniging. Zorg ervoor dat u diagonaal veegt ten opzichte van de voegen en zorg ervoor dat er geen restmateriaal achterblijft.
  3. Gebruik opgeveegd voegmateriaal niet opnieuw. U hoeft het oppervlakte niet af te dekken tegen regen en afhankelijk van de buitentemperatuur kunt u het oppervlak weer vrij betreden na 2-3 dagen.  

Bewaaradvies

Het is van belang dat u dit product vorstvrij bewaard.

Combineer uw bestelling stapelblokken, terrastegels en andere bestrating toebehoren om uw terras of oprit weer prachtig uit komt te zien! Wij leveren de voegmortel en de andere producten van WS Tuinproducten binnen 1-5 werkdagen in heel Nederland, België en Duitsland. 

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk ons assortiment in voegmortel, waar u altijd vindt wat u zoekt!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
WS Voegmortel Easy Fine Diep Zwart 15kg WS Voegmortel Easy Fine Diep Zwart 15kg   |   Voor al uw bestrating   |   Waterdoorlatend   |   Houdt uw terras/tuin onkruidvrij Op voorraad
€ 49,75 Per stuk incl. BTW