WS Voegmortel Easy Fine Basalt 15kg

Productnummer: WS00016   |   Voor alle bestrating   |   Waterdoorlatend   |   Houdt uw terras/tuin onkruidvrij

€ 69,50 € 64,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van WS Voegmortel Easy Fine Basalt 15kg

  • Waterdoorlatend
  • Speciaal ontwikkeld voor extra smalle voegen
  • Open structuur
  • Geschikt voor betontegels, betonklinkers, keramische tegels en natuursteen
  • Vorstvrij bewaren

WS Voegmortel Easy Fine Basalt 15kg

Voor het voegen van extra smalle voegen tussen uw bestrating bent u met WS Voegmortel Easy Fine aan het juiste adres! Dit voegmortel is namelijk speciaal ontwikkeld voor het opvoegen voor voegen vanaf 2 mm breedte en is geschikt voor natuursteen, betontegels en betonklinkers, gebakken klinkers en keramische tegels. Daarnaast is het waterdoorlatend wat betekent dat het regenwater naar de ondergrond wordt afgevoerd. Ook maken vorst, dooizout en de breedte sproeier van uw hogedrukspuit geen kans. WS Voegmortel Easy Fine is ook beschikbaar in de kleuren Beige, Grijs en Diep Zwart. 

Ook gewone voegmortel is beschikbaar in de kleuren Beige, Grijs en Basalt. Werkt u liever met voegzand? Klik dan hier voor de WS SmartSand in de kleuren Mystic Grey, Deep Black of Glossy Taupe. 

Hoe werkt het de WS Voegmortel Easy Fine?

De WS Voegmortel Easy Fine is een kant en klare voegmortel en daarom snel en eenvoudig te gebruiken

Voorbereiding

Zorg ervoor dat u de voegen tot op een minimum van 30mm diepte goed reinigt. Ook het oppervlakte zelf dient goed schoongemaakt te worden. Plak oppervlakken die niet ingevoegd dienen te worden goed af. 

Gebruik

  1. Besproei het oppervlakte voorafgaand aan het voegen goed nat en zorg ervoor dat het goed nat blijft tijdens het process. Zorg er ook voor dat uw gereedschap schoon is. Controleer dit regelmatig. Gebruik extra veel water bij extreem smalle voegen (<3mm).
  2. U kunt nu het materiaal met een (dubbellippige) aftrekker of vloertrekker aanbrengen. Veeg daarna met een zachte bezem voor de eindreiniging. Zorg ervoor dat u diagonaal veegt ten opzichte van de voegen en zorg ervoor dat er geen restmateriaal achterblijft.
  3. Gebruik opgeveegd voegmateriaal niet opnieuw. U hoeft het oppervlakte niet af te dekken tegen regen en afhankelijk van de buitentemperatuur kunt u het oppervlak weer vrij betreden na 2-3 dagen. 

Bewaaradvies

Het is van belang dat u dit product vorstvrij bewaard.

Gadero levert de WS Voegmortel Easy Fine Basalt en de andere producten van WS Tuinproducten binnen enkele werkdag bij u thuis in heel Nederland, België en Duitsland. Voeg ook terrastegels, oprit bestrating en andere bestrating toebehoren toe aan uw bestelling en maak uw oprit of terras weer klaar voor de zomer!

Is dit niet wat u zocht? Kijk dan verder in de categorie voegmortels en steenlijm voor andere voegmortel opties en vind het product dat bij u past!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
WS Voegmortel Easy Fine Basalt 15kg WS Voegmortel Easy Fine Basalt 15kg   |   Voor alle bestrating   |   Waterdoorlatend   |   Houdt uw terras/tuin onkruidvrij Op voorraad
€ 69,50 € 64,95 Per stuk incl. BTW