Logo Gadero
service

WOCA Exterieur olie Grijs 2,5 Liter voor alle houtsoorten

Productnummer
LDS15122
Beschermende en verfraaiende grijze olie voor alle houtsoorten
exterior_wood_oil_natural_2_5l_617951a_1

74,95

incl. BTW

Niet op voorraad
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Beschermt uw vlonderplanken

  • Geschikt voor bamboe, eiken en thermisch gemodificeerd hout

  • Verlengt de levensduur van alle houtsoorten

  • Geeft een prachtige, transparant, grijze kleur

Specificaties

Product type
Woca onderhoudsolie
Kleur
Grijs

WOCA Exterieur olie Grijs 2,5 Liter voor alle houtsoorten

Met de exterieur olie van Woca kunt u uw hout beschermen en tegelijkertijd een prachtige grijze kleur geven. Het betreft een watergedragen olie. Dit betekent dat het minder milieu belastend is dan veel andere oliën en beitsen. De olie droogt zeer snel waardoor het makkelijk in gebruik is. Deze olie is transparant, daardoor blijft ook bij de nieuwe grijze kleur de structuur van het hout mooi zichtbaar. Dit geeft een prachtige en natuurlijke uitstraling. De olie beschermt het hout waardoor de levensduur enorm verlengt kan worden. Dit is dus goed voor het milieu en uw portemonnee.

U kunt deze olie op alle soorten tuinhout gebruiken. Veel gebruikte toepassingen zijn op tuinhuizen, terrassen, gevelbekleding, meubelen, overkappingen en bijvoorbeeld schuttingen. De olie is ook verkrijgbaar in allerlei andere kleuren.

Gebruiken

Maak het hout als aller eerste goed schoon. Er mag geen vuil of vocht aanwezig zijn op het te behandelen oppervlak. Er mag maximaal 17% vocht aanwezig zijn in het hout om een goede hechting te vekrijgen. Kies een droge dag uit voor het schilderen. De temperatuur moet minimaal 13 graden zijn en liever niet warmer dan 25 graden. Tussen deze temperaturen is de droging op zijn best. Roer de olie altijd goed door voor gebruik. Breng vervolgens aan met een kwast. Binnen vijf minuten haalt u de overtollige olie resten weg met een schone doek. Zorg dat na het moment van aanbrengen het oppervlakte minstens 24 uur niet in aanraking komt met water.

Voor onderhoud gebruikt u eerst de Woca exterior Cleaner. Vervolgens brengt u simpelweg een nieuwe laag olie aan.