Wolfskapschuur WKS 11 Interflex 645 x 535 x 325 cm Wanddikte 50 mm

Productnummer: IFWKS11   |   Ook geïmpregneerd en gecoat te bestellen (extra optie)   |   Wanddikte 50 mm

€ 10.832,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 6-8 weken)
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Ventilatieroosters
features.Dompel Geïmpregneerd (groen) - (levertijd 8-12 weken)
Dakbedekking Puntdak Interflex
Coaten Wandlaag Basiskleur (2-laags) - (levertijd 8-14 weken)
Coaten Accentkleur (2-laags) - (Let op! Enkel te kiezen bij selecteren optie: Coaten Wandlaag Basiskleur)
Dakplankspijkers Interflex
Asfaltnagels Interflex
Stormankerset metaal 4-delig
Samenstelling Sluiten
  • € 10.832,95 Standaardproduct Wolfskapschuur WKS 11 Interflex 645 x 535 x 325 cm Wanddikte 50 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Wolfskapschuur WKS 11 Interflex 645 x 535 x 325 cm Wanddikte 50 mm

  • Wanddikte 50 mm
  • Hoge doorloophoogte (221 cm)
  • Dubbele Deur met Isolatieglas
  • Robuuste Staanders 12 x 12 cm
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Wolfskapschuur WKS 11 Interflex 645 x 535 x 325 cm Wanddikte 50 mm

Op zoek naar een ruime blokhut met overkapping van ca. 6 x 5 meter, met een authentiek uiterlijk die u tevens kunt gebruiken als carport? Interflex WKS 11 is een wolfskapschuur met een inpandige blokhut en een royale overkapping met een diepte van ca. 500 cm en met een hoge doorloophoogte, waardoor deze ruimte biedt voor het overdekte stallen van een auto. De inpandige berging van ca. 230 cm breed en 400 cm diep biedt daarnaast vollop ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld tuingereeschap of fietsen. Kortom, met deze fraaie houten kapschuur met wolfskap haalt u een blokhut met overkapping in huis met veel ruimte en tal van mogelijkheden.

Wolfskapschuur WKS 11 van Interflex wordt in de basis zeer compleet en luxe geleverd met robuuste palen (12 x 12 cm), schoren en een dubbele deur in de berging inclusief isolatieglas. De inpandige berging met openslaande deuren aan de voorzijde bevindt zich onder een luifel van het dak met een diepte van ca. 90 cm. Deze blokhut met fraaie wolfskap dak bestaat uit een robuuste wanddikte van 50 mm. Omdat gehele kapschuur wordt opgebouwd middels blokhutprofielen beschikt de overkaping van ca. 375 cm breed en 505 cm diep over een dichte achterwand en een fraai hekwerk aan de zijkant. De royale overkapping biedt tevens ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld een grote loungeset. Met deze wolfskapschuur met berging en overkapping kunt u zowel in het voorjaar als najaar behagelijk en beschut buiten genieten van uw tuin.

Wolfskapschuur WKS 11 van Interflex heeft een totale breedte van 645 cm, een diepte van 535 cm en een nokhoogte van 325 cm. Deze buitenwandmaat is 615 x 505 cm. De achterwandhoogte bedraaagd ca. 176 cm en de zijwandhoogte is 221 cm. Wolfskapschuur WKS 11 Interflex kan niet gespiegeld opbouwd worden.

Blokhut WKS 11 Interflex - wanddikte 50 mm en Isolatie glas

Blokhut / Wolfskapschuur WKS 11 van Interflex is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 50 mm. De achterwand van de overkapping bestaat tevens uit 50mm dikke blokhutprofielen, waardoor deze volledig is afgesloten en u geen last heeft van de wind. Dit luxe model wolfskap met overkapping is uitgevoerd met dubbele deur aan de voorkant van de berging, voorzien van isolatieglas.

Type/Model WKS 11 Interflex
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 50 mm
Buitenmaatwand 615 x 505 cm
Totale buitenmaat (incl. oortjes) 645 x 535 cm
Overkapping (breedte) 375 cm
Achterwandhoogte 176 cm
Zijwandhoogte 221 cm
Nokhoogte 325 cm
Oppervlakte 31,06 m2
Soort dak Wolfskap
Glas Isolatieglas

Dak(bedekking)

Wolfskapschuur WKS 11 van Interflex wordt standaard geleverd inclusief Dakshingles Recht Zwart/grijs voor het bekleden van het wolfskap dak. Via de extra opties heeft u tevens de mogelijheid voor het meebestellen van Dakshingles Recht in diverse andere kleuren (zonder meerprijs) of in de varriant Beverstaart (kleine meerprijs) in de kleuren zwart/grijs, groen en rood. 

Let op! Asfaltnagels (t.a.v. monteren dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden niet standaard meegeleverd, u kunt deze apart via de extra opties meebestellen.

Wilt u het dak van de Blokhut WKS 11 nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Daarnaast zijn de dakpanplaten ook verkrijgbaar is speciale kleuren waaronder Terracotta, Classic Rood en Leisteen / grijs. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten. 

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak kunt u tevens een PVC dakgooset van 150mm breed in de kleur grijs meebestellen via de extra opties. Deze PVC dakgoot wordt compleet als set geleverd inclusief afvoer.

Verduurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex WKS 11 Wolfskapschuur wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en diverse opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags). 

U heeft voor de behandeling van deze Interflex WKS 11 blokhut 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De kapschuur wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Wolfskapschuur WKS 11 van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex WKS 11 in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deuren worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat. Bij deze blokhut met zijluifel worden tevens de zichtbare wanden onder de luifel gecoat.

Let op! Wanneer u deze blokhut besteld met optie exterieur gecoat (zie hierboven), kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit dan vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te gegeven.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deuren en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de deuren, palen, schoren, hekwerk en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de deuren, palen, schoren, hekwerk en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten kost ca. 8 - 12 weken extra levertijd. Door uw blokhut WKS 11 van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare wolfskapschuur in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De kapschuur heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar. 

Houten Vloer

Deze blokhut wordt standaard geleverd exclusief vloer voor de berging. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen (meerprijs). U heeft daarbij de keuze uit een onbehandelde vloer of geimpregneerde. Het pakket bestaat uit vloerplanken met een dikte van 26mm, geïmpregneerde fundamentbalken en afwerklijsten.

Let op! Dit vloerpakket bestaat enkel uit een houten vloer/fundamentpakket voor de inpandige berging, en niet voor de overkapping.

Fundering

Deze Interflex WKS 11 Wolfskapschuur is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen (sterk aanbevolen).

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd. U kunt deze via de extra opties kunt meebestellen.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4 weken zowel onbehandeld als dompel geïmpregneerd (extra optie), mits uit voorraad leverbaar. Het laten coaten (extra optie) kost ca. 8 - 14 weken levertijd. Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogsezien kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten van Interflex.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Ook geschikt als carport Wolfskapschuur WKS 11 Interflex Onbehandeld Wolfskapschuur WKS 11 Interflex 645 x 535 x 325 cm Wanddikte 50 mm   |   Ook geïmpregneerd en gecoat te bestellen (extra optie)   |   Wanddikte 50 mm Op voorraad
€ 10.832,95 Per stuk incl. BTW