Logo Gadero
service

Wolfskapschuur WKS 1 Interflex 645 x 535 x 325 cm Wanddikte 50 mm

Productnummer
IFWKS1
Ook geïmpregneerd en gecoat te bestellen (extra optie)
Wanddikte 50 mm
kapschuur_wks1_interflex_onbehandeld
kapschuur_wks1_interflex_behandeld
wolfskapschuur_interflex_wks1
binnenzijde_wolfskapschuur_wks1
afmetingen_wolfskapschuur_interflex_wks1
Per stuk,vanaf

5.461,95

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Diepte
535 cm
Breedte
645 cm
Hoogte
325 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux
Funderingsbalken met afwatering
5.461,95incl. BTW
2 tot 3 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Wanddikte 50 mm

  • Hoge doorloophoogte (221 cm)

  • Robuuste Staanders 12 x 12 cm

  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Gewicht
2400 kg
Wanddikte
50 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Breedte
645 cm
Diepte
535 cm
Hoogte
325 cm

Wolfskapschuur WKS 1 Interflex 645 x 535 x 325 cm Wanddikte 50 mm

Op zoek naar een ruime blokhut met overkapping van ca. 6 x 5 meter, met een authentiek uiterlijk die u tevens kunt gebruiken als carport? Interflex WKS 1 is een wolfskapschuur met een royale overkapping met een diepte van ca. 500 cm en met een hoge doorloophoogte, waardoor deze ruimte biedt voor het overdekte stallen van een auto. Kortom, met deze fraaie houten kapschuur met wolfskap haalt u een blokhut met overkapping in huis met veel ruimte en tal van mogelijkheden.

Wolfskapschuur WKS 1 van Interflex wordt in de basis zeer compleet en luxe geleverd met robuuste palen (12 x 12 cm) en schoren. Deze blokhut met fraaie wolfskap dak bestaat uit een robuuste wanddikte van 50 mm. Omdat gehele kapschuur wordt opgebouwd middels blokhutprofielen beschikt de overkaping van ca. 615 cm breed en 505 cm diep over een dichte achterwand en een fraai hekwerk aan de zijkant. De royale overkapping biedt tevens ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld een grote loungeset. Met deze wolfskapschuur met berging en overkapping kunt u zowel in het voorjaar als najaar behagelijk en beschut buiten genieten van uw tuin.

Wolfskapschuur WKS 1 van Interflex heeft een totale breedte van 645 cm, een diepte van 535 cm en een nokhoogte van 325 cm. Deze funderingsmaat is 615 x 505 cm. De achterwandhoogte bedraaagd ca. 176 cm en de zijwandhoogte is 221 cm. Wolfskapschuur WKS 1 Interflex kan gespiegeld opbouwd worden.

Blokhut WKS 1 Interflex - wanddikte 50 mm en Isolatie glas

Blokhut / Wolfskapschuur WKS 1 van Interflex is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 50 mm. De achterwand van de overkapping bestaat tevens uit 50mm dikke blokhutprofielen, waardoor deze volledig is afgesloten en u geen last heeft van de wind.

Type/Model WKS 1 Interflex
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 50 mm
Funderingsmaat 615 x 505 cm
Totale buitenmaat (incl. oortjes) 645 x 535 cm
Achterwandhoogte 176 cm
Zijwandhoogte 221 cm
Nokhoogte 325 cm
Oppervlakte 31,06 m2
Soort dak Wolfskap

Dak(bedekking)

Wolfskapschuur WKS 1 van Interflex wordt standaard geleverd exclusief Dakshingles Recht Zwart/grijs voor het bekleden van het wolfskap dak. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid voor het meebestellen van Dakshingles Recht in diverse andere kleuren (meerprijs) of in de varriant Beverstaart (meerprijs) in de kleuren zwart/grijs, groen en rood.

Asfaltnagels (t.a.v. monteren dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden standaard meegeleverd.

Wilt u het dak van de Blokhut WKS 1 nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten.

Verduurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex WKS 1 Wolfskapschuur wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en diverse opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags).

U heeft voor de behandeling van deze Interflex WKS 1 blokhut 2 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4-6 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De kapschuur wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Wolfskapschuur WKS 1 van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex WKS 1 in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deuren en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de deuren, palen, schoren, hekwerk en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de deuren, palen, schoren, hekwerk en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten kost ca. 6 - 8 weken extra levertijd. Door uw blokhut WKS 1 van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare wolfskapschuur in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De kapschuur heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar.

Fundering

Deze Interflex WKS 1 Wolfskapschuur is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen (sterk aanbevolen).

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd. U kunt deze via de extra opties kunt meebestellen.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4-6 weken zowel onbehandeld als dompel geïmpregneerd (extra optie), mits uit voorraad leverbaar. Het laten coaten (extra optie) kost ca. 6 - 8 weken levertijd. Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogsezien kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten van Interflex.