Logo Gadero
service

Zandvanger Watergoot ACO Slimline

Productnummer
ACO19014
Voorkomt verstopping in uw afvoer
Eenvoudig te plaatsen en schoon te maken
slimline_zandvanger
Per stuk

11,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 5 werkdagen
Details
Breedte
6 cm
Materiaalsoort
Rubber
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Geen zand en vuil in uw afvoer

  • Eenvoudig te plaatsen en te legen

Specificaties

Gewicht
1 kg
Materiaalsoort
Rubber
Materiaal
Rubber
Kleur
Zwart
Breedte
6 cm
Dikte
6 cm

Zandvanger Watergoot ACO Slimline

Met deze zandvanger wordt het onderhouden van uw ACO Slimline watergoten een fluitje van een cent. U plaatst dit rubberen element eenvoudig in de ACO Slimeline watergoot voor de afvoer. Hier zal zand en ander organisch afval worden opgevangen en niet door de afvoer gaan. U kunt de zandvanger eenvoudig weer verwijderen om hem te legen en schoon te maken. Doe dit regelmatig Vervolgens plaatst u de zandvanger eenvoudig weer terug.

De ACO Slimline watergoten lijn bestaat uit watergoten in aluminium, zwart en Corten met bijbehorende hoekstukken, eindplaten, koppelstukken, onderuitlopen, zijuitloop, zandvanger en gatenzaag.

ACO Slimline watergoten kopen

Bij Gadero koopt u de ACO Slimline watergoten en alle bijbehorende accessoires. U ontvangt deze altijd binnen enkele werkdagen in huis. Passen watergoten niet in uw tuin en bent u op zoek naar een alternatieve vorm van drainage? Bekijk dan ons aanbod hydroblobs, waterdoorlatende bestrating en drainagebuizen.

LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de ACO serie. Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals Ultra Drain, zijn NIET te combineren met ACO producten.