Logo Gadero
service

ACO Watergoten en Rainbloxx

Heeft u wateroverlast in uw tuin, of zoekt u de ideale manier om uw tuin compleet te maken? Dan zijn de watergoten van A-merk ACO iets voor u. De Afwateringshulpmiddelen van ACO zijn de perfecte oplossing voor het afvoeren van regenwater in uw tuin. Bij Gadero koopt u complete draingoot sets waardoor u in een handomdraai uw steentje bijdraagt aan ons gezamenlijke waetrprobleem.

U kiest uit watergoten in drie verschillende, zeer gangbare kleuren. Of u kiest voor een innovatieve ACO Rainbloxx  om uw water op te vangen en af te voeren naar de ondergrond. Het grote voordeel van ACO watergoten is dat u het rooster heel gemakkelijk uit de goot pakt waardoor u het rooster heel gemakkelijk kunt schoonmaken. Onderhoud stelt dus weinig voor bij. ACO draingoten. Bij steenhandel Gadero geloven wij er in dat sierbestrating juist de oplossing is voor overtollig regenwater in uw tuin.

De ACO Slimline roostergoot is door zijn geringe breedte van slechts 6 cm ideaal voor toepassing bij tegels van 60x60 cm (of groter). Montage is super eenvoudig door de handige ‘klik’-hulpstukken. De aluminium roosters zijn eenvoudig uitneembaar waardoor de goot eenvoudig schoon kan houden. 

Regenwater houdt je het makkelijkst in de tuin met behulp van ACO RainBloxx 200. Deze plaats je direct onder kunststof lijngoten welke je iedere 50 cm voorziet van een gat in de bodem. Het regenwater wordt snel opgenomen door de RainBloxx en geleidelijk weer afgegeven aan zand en tuinaarde.

Hemelwaterafvoer belangrijk thema

Een terras dat snel droog wordt heeft minder last van waterkringen. Waterkringen hebben vooral een negatief effect op het uiterlijk van uw tegels. Het is dus belangrijk om voor een goede waterafvoer en drainage van uw tuin te zorgen. 

Bestel terrasgoten samen met uw sierbestrating bij hout- en steenwinkel Gadero, zoals terrastegels met of zonder coating of moderne opritstenen. Naast lijngoten zijn wij ook dealer van het Hydroblob drainagesysteem. Dit is een opvangbak voor hemelwater onder de grond. U heeft hiervoor geen buizen nodig. Zeer geschikt voor onder uw borders.

Levering in heel Nederland, België en Duitsland

Bestel nu al uw sierbestrating bij steenhandel Gadero en ontvang uw complete bestelling binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Maak uw droomtuin compleet

Maak uw droomtuin compleet met Gadero Sierbestrating. Combineer de hoogwaardige ACO artikelen van MBI met luxe tegels. Kijk eens naar de duurzame GeoProArte terrastegels. Of gaat uw voorkeur toch uit naar keramiek? Kijk dan eens naar de populaire GeoCeramica tegels.

ACO Entwässerungsrinnen und RainBloxx