Logo Gadero
service

48 uurs assortiment Keramische tegels

Heeft u met spoed duurzame tegels nodig die een leven lang mee gaan? Bij Gadero kunt u verschillende soorten keramische tegels voor buiten kopen en binnen 48 uur bij u thuis laten bezorgen. Binnen maximaal twee werkdagen kunt u dus al beginnen met klussen en heeft u in een handomdraai een prachtig terras of looppad van luxe tuintegels van keramiek in uw tuin liggen. Keramische tegels zijn populair en komen steeds vaker terug in de tuintrends. Dit komt door de eindeloze voordelen van keramische tegels. In de onderstaande categorie kunt u kiezen uit al onze keramische terrastegels die wij binnen 48 uur kunnen bezorgen.

48 uurs assortiment Keramische tegels

Let op! Op deze pagina vindt u uitsluitend onze keramische tegels voor buiten met spoed levering binnen 48 uur. Voor het gehele assortiment keramische tegels kiest u voor onze keramische tegels. Deze leveren wij binnen maximaal 7 werkdagen bij u thuis. bij Steenhandel Gadero kiest u uit de allerbeste merken op het gebied van keramiek; MBIExcluton en Gardenlux.

Zit de ideale tegel voor uw droomtuin er niet tussen? Kijk dan eens naar onze meest populaire Keramische tegels of naar de hoogwaardige GeoCeramica tegels. Steenhandel Gadero bezorgt de keramische tegels buiten het 48 uurs assortiment standaard binnen 7 werkdagen bij u thuis.

Waarom keramische tegels?

Keramische terrastegels gaan meer dan een levenslang mee wanneer deze juist verwerkt worden. Keramiek wordt gemaakt van gebakken klei en is hierdoor heel hard. Er kan geen vocht en vuil in de tegel trekken en oppervlakkig vuil kan eenvoudig worden verwijderd met een hogedrukspuit. Beton daarentegen is poreus en erg gevoelig voor vuil en vocht. Terrastegels van keramiek zijn krasvast, slijtvast, kleurvast en maatvast. Ondanks dat keramische tegels iets duurder zijn dan betontegels, zijn ze op de lange termijn veel goedkoper vanwege de lange levensduur. Wij raden het aan om uw keramische terrastegels voor buiten te voegen met Gator Voegmiddel. Gator is kwalitatief gezien het allerbeste voegzand wat u op de markt kunt vinden.

Voor de Doe-Het-Zelver

Bent u nou een handige Doe-Het-Zelver en gaat u de keramische tegels zelf verwerken? Vergeet dan niet om onze uitgebreide klustips over het aanleggen van keramische tegels goed door te lezen. Hierin geven wij u veel handige tips & tricks om eventuele problemen te voorkomen. Zo kunt u gemakkelijk genieten van uw luxe terras.

Goedkoop, hoogwaardig alternatief

Wilt u voordeliger genieten van de voordelen van keramiek? Kijk dan eens naar de MBI GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels met praktische en optische eigenschappen vergelijkbaar met keramiek. Daarom vinden wij GeoProArte een waardig alternatief voor de keramische tegel.