Logo Gadero
service

ACO Rainblox 200 120x15x20 cm 36 liter drainage

Productnummer
AC83091
Circulair hemelwater buffersysteem voor uw tuin
rainblox
rainbloxx_200_aco
Per stuk

30,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
120 cm
Breedte
20 cm
Hoogte
15 cm
Materiaalsoort
Steenwol
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Regel zelf uw hemelwater afvoer

  • Makkelijk te plaatsen

  • Geeft langzaam regenwater terug aan uw tuin

  • Milieuvriendelijk

Specificaties

Gewicht
5 kg
Materiaalsoort
Steenwol
Materiaal
Steenwol
Kleur
Zand
Breedte
20 cm
Diepte
120 cm
Hoogte
15 cm

ACO Rainblox 200 120x15x20 cm 36 liter drainage

De ACO Rainblox 200 is de oplossing om het hemelwater terug te geven aan uw tuin. ACO Rainbloxx 200 is een type regenwaterbuffer dat hemelwater en grondwater opslaat en langzaam weer loslaat. Uw tuin krijgt geleidelijk aan het gevallen water aangeboden. Dit type regenwaterbuffer blijft jaar in jaar uit in optimale conditie en is geschikt voor het terras, gazon en border.

Geen plasvorming meer in uw tuin!

ACO Rainblox 200 is met een gewicht van 4,3 kilo niet zwaar en daardoor makkelijk te plaatsen. Dit infiltratiesysteem voor regenwater kan 95% van zijn volume aan water opnemen. Dit systeem voor het afvoeren van hemelwater heeft een veel snellere leeglooptijd ten opzichte van infiltratiekratten. De snelheid waarmee de Rainblox het water terug geeft aan uw grond ligt aan de bodemgesteldheid. Bij een zeer dichte waterdoorlatende bodem kan het een dag duren voordat het blok volledig leeg is. Bij een zeer open waterdoorlatende bodem kan het blok na 2 uur al volledig zijn.

De Rainblox heeft geen doek om het steenwol heen zitten. Dit is namelijk niet nodig. Let er wel op met het aanraken van de blokken dat ze iets kunnen prikken. Sommige mensen zijn hier gevoeliger voor dan anderen.

Rainblox 200 kopen?

Combineer de Rainblox met ACO watergoten. Bekijk hier het volledige aanbod Hydroblob drainage. Wij bezorgen uw infiltratiesysteem binnen enkele werkdagen.