Logo Gadero
service

Blokhut Argo 200 x 200 x 217 cm Wanddikte 19 mm

Productnummer
DE11006
Met puntdak
Inclusief vast raam met enkel glas (zowel rechts als links te plaatsen)
i_houten_blokhut_alkmaar_png
i_argo_40_0_jpg
Per stuk,vanaf

849,95

incl. BTW

17 stuks op voorraad
1 tot 3 werkdagen
Details
Diepte
200 cm
Breedte
200 cm
Hoogte
217 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur
Funderingsbalken met afwatering
849,95incl. BTW
1 tot 3 werkdagen
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Het zijraam kan zowel links als rechts geplaatst worden

 • Inclusief enkel glas

 • Uit te breiden met diverse opties

 • Raam zorgt voor goede lichtinval

 • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)

 • Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Specificaties

Gewicht
210 kg
Wanddikte
19 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Product type
Tuinhuis
Offerte knop
Ja
Kleur
Blank
Breedte
200 cm
Diepte
200 cm
Hoogte
217 cm

Blokhut Argo 200 x 200 x 217 cm Wanddikte 19 mm

Dit is blokhut Argo, een perfect tuinhuisje voor het opbergen van uw buitenbenodigdheden. Alle tuinhuisjes en blokhutten van Tuindeco worden gemaakt van onbehandeld A-kwaliteit Zweeds vurenhout en zijn gemakkelijk te plaatsen. U heeft hiervoor geen speciaal gereedschap nodig en u ontvangt een uitgebreide handleiding met bouwtekeningen.

Deze rel="noopener noreferrer" target="_blank">blokhut 2x2 meter heeft een enkele deur en een vast raam en is voorzien van beslag (scharnieren en schuifslot). Voor het schuine, zelf afwaterende dak, dient u nog dakbedekking mee te bestellen. Dit type houten tuinhuisje wordt standaard niet geïmpregneerd, dit is tegen meerprijs wel mogelijk en raden we aan. Wenst u een luxere versie van deze opslagruimte? Bekijk dan tuinhuis rel="noopener noreferrer" target="_blank">Richard.

Afmetingen

Dit vierkante Blokhut Argo heeft een afmeting van 200 cm breed x 200 cm diep en 217 cm nokhoogte. De deur is 85 x 177 cm inclusief kozijn. Het raam is 46 x 49 cm inclusief kozijn en is vast, echter wel links als rechts te plaatsen. De oversteek aan de voor- en achterzijde is 20 cm. De funderingsmaat is 188 x 188 cm. De dikte van de blokhutprofielen is 19 mm. Op het dak moet nog dakbedekking geplaatst worden. Bij de extra opties kunt u kiezen voor bijvoorbeeld dakleer, dakshingles of dakpanprofielplaten.

Deze prefab houten blokhut c.q. tuinhuisje Argo heeft de volgende kenmerken:

 • Standaard van onbehandeld vurenhout

 • Afmeting tuinhuisje: 200 cm breed x 200 cm diep

 • Wanddikte 19 mm onbehandeld vurenhout.

 • Nokhoogte: ca. 217 cm

 • Afmeting van de deur inclusief kozijn: 85 x 177 cm

 • Zijkanthoogte: 195 cm

 • Voorkant overstek: 20 cm

 • Achteroversteek: 20 cm

 • Raam: Ja

 • Eclusief dakleer

 • Exclusief houten vloer van onbehandeld vuren en fundering

 • Inclusief bevestigingsmaterialen deurbeslag (kan afwijken van afbeelding)

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Argo kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen voor Blokhut Argo. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties.

1. Door ons uw blokhut Argo te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd oplopen. rel="noopener noreferrer" target="_blank">Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 3 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Inbegrepen

Deze onbehandelde vuren houten blokhut van 200 x 200 cm wordt standaard geleverd met tekeningen. Naar wens kunt u bij opties kiezen voor dakleer, dakshingles of dakplaten. Dit tuinhuis Argo met wanden van 19mm dikte wordt standaard geleverd met een verzinkt schuifslot. Zo kunt u uw tuinhuis te allen tijde afsluiten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Argo wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties kunt u tal van dakbekking bijbestellen (meerprijs). Kies bijvoorbeeld uit rel="noopener noreferrer" target="_blank">dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen rel="noopener noreferrer" target="_blank">Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht rel="noopener noreferrer" target="_blank">Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze blokhut Argo is ook geschikt om te bedekken met rel="noopener noreferrer" target="_blank">houten dakpannen of rel="noopener noreferrer" target="_blank">gebruikte dakpannen.

Let op! Wanneer u Dakpanprofielplaten als dakbedekking wenst te gebruiken raden wij om bredere windveren van geimpregneerd vuren mee te bestellen. U vindt deze bij de extra opties.

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens nog complete dakgootsets meebestellen. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van een dakgootset kunststof antraciet of dakgootset vuurverzinkt.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen.
De volgend opties zitten niet standaard bij de prijs inbegrepen:

 • Piketpaal Fundering en betonnen funderingsprofiel

 • Dakpanprofielplaten (wel easy/aquapan)

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met 8 tot 12 weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de rel="noopener noreferrer" target="_blank">blokhut montageservice en lees voorafgaand de rel="noopener noreferrer" target="_blank">algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare rel="noopener noreferrer" target="_blank">blokhutprofielen, rel="noopener noreferrer" target="_blank">losse staanders of rel="noopener noreferrer" target="_blank">houten gleufpalen.