Tuinhuis Megamodern 200 + 375 x 300 x 230 cm

Productnummer: DE11024 Actie: nu met gratis bezorging   |   Grote zijluifel voor een loungehoek   |   Inclusief glas en dakleer 26m²

€ 1699,00 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakgootset
Behandeling (levertijd 5-6 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 7-8 weken)
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Dakdoorvoer
Piketpalen (voor constructieliggers)
Dakbedekking plat dak
Totaal voor dit product
  • € 1699,00Dit product
€ 1699,00 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Megamodern 200 + 375 x 300 x 230 cm

  • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening
  • Gratis bezorging
  • Deur inclusief enkel glas
  • Dikte plank 28 mm

Blokhut Megamodern 200 + 375 x 300 x 230 cm

Dit blokhut Megamodern van Tuindeco is ideaal voor het opbergen van uw tuingereedschap. Dit ca 6x3 meter grote tuinhuis heeft een dubbele deur en is voorzien van beslag. Dit tuinhuis wordt geleverd inclusief glas, bevestigingsmaterialen en dakbedekking.

Verder kijken:  overkapping ca 6x3 meter   blokhut ca 6x3 meter

Maten

Dit moderne tuinhuis met buitenverblijf heeft een afmeting van 575 cm breed x 300 cm diep en heeft een nokhoogte van 230 cm. De deurhoogte inclusief kozijn van dit tuinhuis met overkapping is 193 cm. De oversteek rondom bedraagt 20 cm. De zijluifel is ideaal om nog meer opbergruimte van te maken, of om een heerlijke loungehoek te creëren. Dit tuinhuis wordt geleverd inclusief dakleer 26m². De funderingsmaten zijn 565 x 290 cm. De afmetingen van de deur zijn 143 x 199 cm.

Impregneren of laten spuiten?

Wij leveren blokhut Megamodern standaard in blank vuren hout aan. Impregneren raden wij sterk aan. Dat kan groen, bruin en grijs geïmpregneerd. Het laten impregneren van blokhut Megamodern duurt circa 3 weken. Het voordeel is dat u zelf daarna niets meer hoeft te beitsen en u uw levensduur van uw blokhut met jaren verlengd. Nieuw is grijs impregneren, u geeft uw tuinhuis dan een stoere grijs uiterlijk. Impregneren beschermt het hout tegen schimmels en andere aantastingen. Na een aantal weken, wanneer het hout goed gedroogd is adviseren we de blokhut te beitsen met Embadecor. U heeft 5 potten Embadecor nodig van 2.5 liter per pot.

Wilt u uw blokhut Megamodern in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Megamodern. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. U hoeft dan alleen af te lakken. Dit kan goed met de speciaal ontwikkelde Embalan . Dit is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. Spuiten in een grondlaag en aflakken heeft een hogere duurzaamheid dan impregneren. U heeft 5 potten nodig van 2.5 liter per pot.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan, deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Deze dient u op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Inclusief

Bij blokhut met overkapping Megamodern wordt standaard bevestigingsmateriaal en de bouwtekening. Bij de deuren wordt het beslag en slot meegeleverd en zijn de deuren voorzien van enkel glas. Er wordt 26 m2 dakleer meegeleverd.

Extra opties

Eventuele extra opties zijn een houten vloer (18mm of 27mm), funderingsbalken, stormankerset, dakgootset 100mm, ventilatieroosters of een extra wandlaag, waardoor het tuinhuis verhoogd wordt. De levertijd van blokhut / deze berging is circa 4-5 werkdagen en vanwege voorraad snel te leveren. Actie, nu met gratis bezorging.

Wij leveren blokhut Megamodern standaard in blank vuren hout aan. Impregneren raden wij sterk aan. Dat kan groen, bruin en grijs geïmpregneerd. Het laten impregneren van blokhut Megamodern duurt circa 3 weken. Het voordeel is dat u zelf daarna niets meer hoeft te beitsen en u uw levensduur van uw blokhut met jaren verlengd. Nieuw is grijs impregneren, u geeft uw tuinhuis dan een stoere grijs uiterlijk.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
tuinhuis soest Blokhut Megamodern 200 + 375 x 300 x 230 cm Actie: nu met gratis bezorging   |   Grote zijluifel voor een loungehoek   |   Inclusief glas en dakleer 26m² Ruim op voorraad
€ 1699,00 per stuk incl. BTW