Logo Gadero
service

Blokhut Orleans met overkapping 1050 x 300 x 217 cm Wanddikte 28 mm Geimpregneerd

Productnummer
DE407309G
Kan gespiegeld opgebouwd worden
blokhut_orleans_geimpregneerd
Per stuk,vanaf

3.309,25

incl. BTW

15 stuks op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Diepte
300 cm
Breedte
1050 cm
Hoogte
217 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Funderingsbalken met afwatering
3.309,25incl. BTW
1 tot 7 werkdagen
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Standaard Geïmpregneerd

 • Tuinberging ca. 380 cm breed

 • Overkapping ca. 650 cm breed

 • Uit te breiden met diverse opties

 • Exclusief dakbedekking

Specificaties

Gewicht
0 kg
Wanddikte
28 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Groen
Breedte
1050 cm
Diepte
300 cm
Hoogte
217 cm

Blokhut Orleans met overkapping 1050 x 300 x 217 cm Wanddikte 28 mm Geimpregneerd

U bent op zoek naar een grote tuinhuis met overkapping combinatie van maar liefst ca. 10 x 3 meter en u wilt niet lang wachten een impregnatieproces? Blokhut Orleans met overkapping van 1050 x 300 cm wordt standaard (groen) geïmpregneerd geleverd. Deze modere geïmpregneerde tuinhuis + overkapping combinatie met plat dak is uitermate geschikt wanneer u zowel op zoek bent naar royale tuinhuis als ruime overkapping.

De basis berging van blokhut Orleans biedt met zijn afmetingen van ca. 380 x 300 cm vollop ruimte voor het stallen van tuingereedschap, fietsen of tuinmeubelen. De overkapping met dichte achterwand biedt met zijn afmetingen van ca. 650 x 300 cm vollop ruimte voor een grote loungeset. De overkapping is dus perfect als loungeplek waar u beschut kunt genieten tot in de late uurtjes. Deze geïmpregneerde houten Blokhut Orleans met overkapping en modern plat dak kan ook gespiegeld geplaatst worden.

Blokhut Orleans met overkapping Geïmpregneerd - wanddikte 28 mm en enkel glas

Blokhut Orleans met overkapping en plat dak is standaard groen geïmpregneerd en heeft een totale buitenmaat van 1050 x 300 cm en een nokhoogte van ca. 217 cm (voorkant) en 211 cm (achterkant). De funderingsmaat is 1030 x 280 cm. De basis berging van deze fraaie modere blokhut met overkapping is ca. 380 x 280 cm en beschikt aan de voorkant over een dubbele deur van 162 x 188 cm (incl. kozijn). De overkapping is ca. 650 x 280 cm. Blokhut Orleans is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 28 mm. De dubbele deur wordt standaard geleverd met enkel glas.

Hout geschaafd Ja
Wanddikte 28 mm
Afmetingen 1050x300 cm
Funderingsmaat 1030x280 cm
Nokhoogte ca. 217/211 cm
Ramen n.v.t.
Deuren 1 dubbel (162x188)
Beglazing Enkel Glas
Daksoort Plat dak
Overkapping 650 cm
Dakoppervlak 31.5 m²
Inhoud 22.1 m³
Oppervlakte (m²) 10.3 + 18.5 m
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Orleans met overkapping geïmpregneerd kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Orleans. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen

Als u een standaard geïmpregneerde tuinhuis bij ons besteld, dan hoeft u niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor een standaard groen geïmpregneerde tuinhuis behandelt dit doorgaans met een transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 11 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 11 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Orleans. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Dakbedekking

Blokhut Orleans met overkapping wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bedekken van het platte dak. Via de extra opties kunt u EPDM rubberfolie meebestellen (meerprijs). Wij adviseren om EPDM dakbedekking mee te bestellen voor het duurzaam bedekken van het dak van deze geïmpregneerde Blokhut Orleans met plat dak.

Kiest u voor EPDM. Let op: bestel voor elke 5m2 aan EPDM, een extra bus spuitlijm mee!

Voor het afwerken van het dak en dabbedekking van het platte dak van Blokhut Orleans adviseren wij tevens om een complete daktrimset mee te bestellen (meerprijs). Kijk met de extra opties voor het bestellen van een complete daktrimset in aluminium of modern antraciet.

Voor het afvoeren van het hemelwater van het platte dak kunt u tevens via de extra opties diverse complete dakgootsets meebestellen (meerprijs). Kies uit een kunststof dakgootset van 100m of een verzinkte dakgootset van 125mm.

Fundering

Deze Blokhut Orleans met overkapping 1050 x 300 x 217 cm Geïmpregneerd is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen.

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.