Borderplan Carlijn - Heesters borderpakket - Hortensia Annabelle, lavendel & Ilex - Halfschaduw & Zon

Productnummer: YR78201 Borderpakket Hortensia, lavendel en Ilex   |   Halfschaduw!

€ 49,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Borderplan Carlijn - Heesters borderpakket - Hortensia Annabelle, lavendel & Ilex - Halfschaduw & Zon

 • Grote omvang bloemen van de hortensia
 • Optimale geurbeleving van de lavendel
 • Groenblijvende planten die voor het hele jaar door voor kleur zorgen
 • De planten komen wat minder tot hun recht tegen haagplanten
 • Te bestellen vanaf 4m2

Borderplan Carlijn - Heesters borderpakket - Hortensia Annabelle, lavendel & Ilex - Halfschaduw & Zon

De sierlijke Hortensia in dit borderpakket straalt eruit! Dit eenvoudige, kant-en-klare, maar mooie borderpakket bestaat uit drie prachtige plantsoorten. Qua onderhoud valt het dus mee bij dit borderpakket. Als wij u een tip mogen geven? Plant de rijkbloeiende Hortensia met haar enorme bloemen van maar liefst 30 cm in het midden van uw border. Eromheen plant u vervolgens de heerlijk ruikende Lavendel en o het af te maken de groenblijvende Ilex als een soort van haag om de Lavendel en de Hortensia heen. Dit geeft een wauw-effect in uw tuin!

Let op!! Dit Pakket is bestemd voor tuinen en borders die tussen de 4 en 6 uren aan zon pakken op een dag! Bij het planten van dit borderpakket wordt u afgeraden om tijdens vorst of in de volle zon te gaan. Gebruik daarnaast goede aanplant grond, eventueel wat hortensia voeding en een ruime hoeveelheid water! Zo komt de prachtige Hortensia het beste tot zijn recht in dit mooie borderpakket. 

Stapelblokken

Om dit mooie borderpakket in uw tuin te presenteren, raden wij aan om stapelblokken te gebruiken. Dit geeft uw tuin een moderne en trendy uitstraling en daarnaast accentueert het uw borderpakket heel mooi. Gaat u voor een mooie verouderde look? Dan maken deze getrommelde stapelblokken het totaalplaatje helemaal af! Of kiest u toch voor een chiquere uitstraling? Dan zijn onze strakke antraciet zwarte stapelblokken wellicht de beste keuze voor u! Bekijk ons volledige assortiment op het gebied van stapelblokken, borderranden en muurelementen hier.

Samenstelling borderpakket

Dit borderpakket bestaat uit de volgende tuinplanten

 1. 2 stuks Hortensia - Hydrangea Arborescens 'Stong Annabelle' (p19 potmaat - 25-30 cm)
 2. 3 stuks Gewone Lavendel - Lavandula Angustifolia 'Hidcote' (p17 potmaat)
 3. 5 stuks Japanse Hulst - Ilex Crenata 'Stokes' (P9 potmaat)

Bloeiperiode Borderpakket

De bloeiperiode van dit prachtige borderpakket is in de volgende maanden: juni, juli, augustus en september. De Lavendel bloeit als eerst, ca. juni tot en met juli en de Hortenisa volgt tot en met september.

Toepassingen

Dit pakket staat mooi in voortuinen en achtertuinen (bijvoorbeeld: 1 meter bij 5 meter). De planten staan erg mooi tegen uw schutting of muur. Dit pakket is samengesteld voor de volgende toepassingen: 

 • Borders 
 • Voortuinen
 • Volle grond
 • Achtertuinen
 • Langs de oprit

Wij adviseren om dit pakket niet tegen een haag aan te planten. Dan komt de hortensia niet mooi tot haar recht. 

Voor het bezorgen van de beplanting geldt altijd een vast tarief qua bezorgkosten, de webshop berekent dit automatisch. De levertijd voor beplanting is 5 werkdagen. U ontvangt na de bestelling een E-mail of een telefoontje over de verwachte leverdag en het tijdstip. 

De minimale bestelhoeveelheid van dit product is 2 stuks.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Prachtig borderpakket Hortensia Borderpakket hortensia, lavendel & Ilex Halfschaduw Per m2 Borderpakket Hortensia, lavendel en Ilex   |   Halfschaduw! Op voorraad
€ 49,95 Per m2 incl. BTW