Logo Gadero
service

Buitenparket

Wilt u uw eigen terras opknappen? Een buitenvloer van hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling in de tuin. Houten buitenvloeren zijn duurzaam, onderhoudsarm en kunnen met onzichtbare montage bevestigd worden. Een houten vloer zorgt voor een natuurlijke uitstraling in de tuin. Bij Gadero leveren wij buitenparket vloeren van Ipé, Bankirai, Mukulungu en Padouk hardhout.

Wat is een buitenparket?

Buitenparket vloeren zijn vloeren van duurzaam hout met een lange levensduur. De luxe hardhouten terrasplanken worden onzichtbaar bevestigd met een clipssysteem. Bij elk buitenparket zijn speciale clips te koop. Een buitenparket heeft de speelse en luxe uitstraling van en parketvloer. De buitenparket planken zijn wat korter dan normale vlonderplanken. De lengtes zijn doorgaans 90, 120, 150, 180 en 215 centimeter. 

Ipe, Bankirai, Mukulungu en Padouk hardhout hebben verschillende kleuren die op den duur allemaal zullen vergrijzen. Voor de mooiste uitstraling kunt u ervoor kiezen uw terrasvloer te behandelen met een hardhoutolie. Deze houten buitenvloeren kunnen jarenlang mee en zijn geschikt voor een groot terras, als veranda vloer of voor op het balkon.

Buitenparket inspiratie