Wilt u nieuwe of oude dakpannen kopen voor uw kapschuur, overkapping met zadeldak of woning? Wij hebben een groeiend assortiment nieuwe en gebruikte dakpannen. Kies uit goedkope, oude dakpannen of geglazuurde nieuwe dakpannen. Deze laatstgenoemde trekken minder alg en vuil aan en zijn in die zin zelfreinigend. U wilt een sfeervol dak? Overweeg dan gebruikte Hollandse dakpannen in het rood of grijs. Vooral op onze houten kapschuren (tip, model Bergen) staan deze erg fraai. Bovendien bent u duurzaam bezig als u oude dakpannen hergebruikt. Let op, echte dakpannen zijn wel relatief zwaar, dus niet geschikt voor de lichtere kapschuur modellen. Zorg voor een robuuste fundering en stevige staanders en balken.

Naast losse dakpannen kunt u bij Gadero ook stalen dakpanplaten kopen. Zorg bij echte dakpannen voor stevige balken en staanders van bijvoorbeeld Lariks Douglas of Eiken hout. Raadpleeg tevens onze klustips voor zelf een houten kapschuur of overkapping bouwen. Om het dak mooi af te werken kan u een stijlvolle zinken dakgoot plaatsen, om het water goed af te voeren.

Let op, echte dakpannen zijn relatief zwaar in gewicht. Zorg dus voor een degelijke houtbouw constructie met balkoverspanningen van maximaal 3.5 meter met bijvoorbeeld 7x20 cm Lariks Douglas balken. Monteer uw dakpannen op een raamwerk van panlatten.

Heeft u oude dakpannen over?

Gaat u een oude schuur slopen met gebruikte dakpannen? Wij komen graag langs om u te helpen met de dakpannen van uw erf of dak te halen. Voor het opkopengelden wel een aantal regels. De minimale aantallen zijn dan 2500 stuks, exclusief gebroken pannen, bij voorkeur inclusief nokvorsten en gevelpannen. Verder dienen de pannen reeds van het dak zijn gehaald. Wij kunnen zorgen voor kistpallets. Stuur hiervoor een email naar ons met meer informatie over uw situatie. Let op, wij halen ze gratis bij u op en geven geen vergoeding. Wel zorgen we natuurlijk voor hergebruik. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode