Dikformaat oprit bestrating Bosoven Mangaan 21x7x8cm

Productnummer: EX22110   |   Zeer geschikt voor uw oprit   |   Functioneel en duurzaam

Tijdelijk niet leverbaar Levertijd 1-7 werkdagen

€ 30,60 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Dikformaat oprit bestrating Bosoven Mangaan 21x7x8cm

  • Onderhoudsvriendelijk door de geïmpregneerde toplaag
  • Straalt kracht en design uit
  • Geschikt voor uw oprit
  • Vorstbestendig
  • Alleen aftrillen met rubbermat

Dikformaat oprit bestrating Bosoven Mangaan 21x7x8cm

Dikformaten, ook wel zevenduimers genoemd, zijn klinkers in de maat 21x7x8cm. Deze Dikformaat stenen zijn 8cm dik en zodoende geschikt voor zowel een oprit als een terras. De Bosoven Mangaan klinkers van het merk Excluton zijn getrommeld en geven uw tuin een rustieke uitstraling. Deze A-kwaliteit betonklinker is een echte alleskunner! Deze krachtpatser kan belastingen van personenauto’s, busjes en zelfs vrachtverkeer dragen! 

Dikformaat klinkers

We kunnen een steen dikformaat noemen wanneer het 20 of 21 cm lang, 7 cm breed en tussen de 6 en 9 cm hoog is. Met ongeveer 72 dikformaten kunt u 1m2 bestraten waarvoor enorm verschillende legpatronen bestaan. Gaat u voor een elleboogverband of toch voor een visgraatverband? Lees alles over de voor- en nadelen van verschillende legverbanden in onze blog! Let op dat u deze klinkers per laag besteld, war gelijk staat aan 51 klinkers. 

Oprit bestrating leggen

Voor u uw nieuwe oprit zelf gaat aanleggen, raden wij u aan om onze klustip goed door te nemen. Hier nemen wij u stap voor stap mee in het proces en benoemen we welke extra toebehoren u nodig heeft. Deze besteld u eenvoudig mee met uw klinkers!

Niet de klinker voor u?

Zoekt u een ander variant dikformaat? Bekijk dan ons aanbod van dikformaten. Ook voor andere oprit bestrating als strakke bestrating, wildverband bestrating en waaltjes kunt u bij ons terecht! Legt u toch liever tegels in uw tuin? Wij bieden een breed assortiment aan van betonnen tegels, keramische tegels en natuurstenen tegels. Gadero levert bij u aan huis binnen enkele werkdagen in heel Nederland, België en Duitsland.  


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Oprit met dikformaat Bosoven mangaan klinkers Dikformaat oprit bestrating Bosoven Mangaan 21x7x8cm   |   Zeer geschikt voor uw oprit   |   Functioneel en duurzaam
€ 30,60 Per m2 incl. BTW