Overkapping voor doek Geïmpregneerd hout voor schuifzeil 330 x 510 cm

Productnummer: DE8932 EUTR hout

Voor- en nadelen van Overkapping voor doek Geïmpregneerd hout voor schuifzeil 330 x 510 cm

  • Geschaafd en geimpregneerd hout
  • Inclusief bevestigingsmaterialen
  • Exclusief schuine schoren
  • Schuifzeil doek los bijbestellen
  • Doe-Hoe-Zelf pakket.

Overkapping voor doek Geïmpregneerd hout voor schuifzeil 330 x 510 cm

Wilt u uw schuifzeil niet direct aan de gevel van uw woning vastmaken? U zoek een houten overkapping met verschuifbaar doek? Met deze houten draagconstuctie voor uw schuifzeil is dat geen probleem. Deze geïmpregneerde houten draagconstructie is gemaakt van ketelgeïmpregneerd grenen hout. Zo bent u zeker van een lange levensduur.

Bescherm u met schaduwdoek tegen de felle zon. Creeër uw eigen verkoelde loungehoek of maak een plek voor uw kinderen om onder te spelen tijdens de warme zomerdagen. De vierkante palen bij dit pakket zijn geschaafd en 88x88 mm dik en 3000 mm lang. De balken zijn 44x145 mm dik en eveneens geschaafd en geïmpregneerd van grenen hout.

Let op, deze houten overkapping voor schaduwdoek wordt geleverd zonder doek. Bestel een schuifzeil zonnedoek in de kleur ivoor, beige of grijs mee. Ook heeft u een spannerset, sluitingsysteem en roedegarnituur set nodig om het geheel te monteren. Wij adviseren ook balken 44x145 mm extra bij te bestellen en schuine schoren in de bovenhoeken te monteren van circa 70 cm lang.

De afstandhouders tussen de draagbalken dient u zelf te zagen.


Vragen & antwoorden over dit product

Wat is het verschil tussen dit doek en het Nesling schaduwdoek? En ik wilde graag een overkapping tussen 2 muren. Is dit product dan het handigst?

Minimaal verschil. Deze set kunt u ook tussen 2 muren plaatsen. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
houten draagconstructie voor schuifzeil Draagconstructie Overkapping voor doek Geïmpregneerd hout 420 x 330 cm EUTR hout Op voorraad
€ 325,95 Per stuk incl. BTW