Logo Gadero
service

Floer Akupanel Wandpanelen - Lichtbruin Noten 240 x 60 x 2 cm

floer_wandpanelen_akupanel_xl_lichtbruin_noten_detail_1
floer_wandpanelen_akupanel_xl_lichtbruin_noten_sfeer_2
floer_wandpanelen_akupanel_xl_lichtbruin_noten_zwevend_1
floer_wandpanelen_akupanel_xl_lichtbruin_noten_sfeer_1
floer_wandpanelen_akupanel_xl_lichtbruin_noten_product_1
floer_wandpanelen_akupanel_xl_lichtbruin_noten_product_sfeer
floer_wandpanelen_akupanel_xl_lichtbruin_noten_perspectief_1
Per stuk

165,95

incl. BTW

Niet op voorraad
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Floer Akupanel Wandpanelen - Lichtbruin Noten 240 x 60 x 2 cm

Unieke Wandpaneel Afmetingen

Nu verkrijgbaar bij Gadero de Floer Akupanel wandpanelen - Lichtbruin Noten in de unieke afmetingen van 240 x 60 cm! Naast de bijzondere afmeting van de akupanelen zorgt de natuurlijke lichtbruine kleur voor een authentiek interieur. Dankzij het combineren van polyestervilt en lamellen absobeert dit het geluid in een ruimte tot 50% Hierdoor zijn de eiken wandpanelen voor zowel studeerkamers als kantoorruimtes uiterst geschikt!

Akupanelen Plaatsen

De eiken panelen kunnen worden bevestigd met de Floer High Tack montage Kit of schroeven. Voor het inkorten van de wandpanelen adviseren wij een scherpe zaag toe te passen, bijvoorbeeld met een invalzaag. De breedte kan met een scherpe hobbymes het vilt doorsnijden. WIlt u de plaatsing van de wandpanelen uitbesteden? Bekijk dan de mogelijkheden voor de installatie van de Akupanelen! Vanwege het formaat bekleed u alle muren van beneden naar boven. De houten latten zijn bevestigd op een 9 mm zwart polyester vilt van gerecycled kunststof.

Gadero uw specialist!

Wilt u de Floer Akupanel Wandpanelen - Mahonie Eiken eerst in het echt bezichtigen? Bestel gemakkelijk en eevoudig een proefmonster of kom langs in onze showroom gevestigd in Breukelen. Heeft u nog vragen of opmerking over dit product? Neem dan gerust contact met onze binnenvloeren afdeling voor vakkundig advies!