Filters:

  • Dikte

MBI GeoArdesia Alivo Natuurlijke Staptegels

Wilt u nou een écht iets bijzonders in uw tuin? Met GeoArdesia Alivo staptegels komt uw tuin tot leven. Deze natuurlijk ogende staptegels zijn namelijk de perfecte overgang tussen het groen en de bestrating in uw tuin. De GeoArdesia Alivo is een 5 hoekige betonnen staptegel met organisch gevormde randen. Dit zorgt niet voor contrast, maar maakt juist een samenspel tussen de zachte beplanting en de harde bestrating in uw tuin mogelijk. De GeoArdesia staptegels zijn echte aanraders voor de klassieke tuin, de moderne tuin en de romantische tuin. Kortom, GeoArdesia Alivo past in elke tuin, dus ook die van u! 

De tegels zijn gemakkelijk te leggen en bij Gadero kunt u ze online bestellen in 5 verschillende kleuren:

  • Cannobio - Donkergrijs
  • Milano - Antraciet Zwart
  • Lazise - Grijs
  • Elba - Grijs (ruw)
  • Riviera - Rode tinten

Maak uw droomtuin compleet met Gadero

Gaat u een natuurlijke tuin maken van de natuurlijke staptegels? Bestel direct uw Zand, Opsluitbanden, Split of grind en Watergoten mee. Bij Gadero kunt u zonder moeite uw gehele droomtuin in één keer online bestellen. 

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw MBI GeoArdesia Alivo staptegels van beton bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Combineer met stapelblokken

Bent u in een creatieve bui? Creëer dan hoogte in uw tuin door een fraaie bloembak, borderrand of tuinafscheiding te plaatsen in uw tuin. De absolute A-kwaliteit stapelblokken van MBI zijn hier uitermate geschikt voor. Dit zijn hoogwaardige stapelstenen met een echte unieke uitstraling.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode