Logo Gadero
inspiratieservice

Keramische tegel Geoceramica Lava Slate 100 x 100 x 4 cm

Productnummer
MB0851
Direct luxe in uw tuin
Grote tegels voor een optisch groter terras
geoceramica_100x100x4cm_lava_slate
geoceramica_lava_slate_100x100
Per m2

99,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
100 cm
Breedte
100 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Vlekbestendig

  • Stroef om gladheid te voorkomen

  • Makkelijk te leggen

  • Onderhoudsvriendelijk

Specificaties

Gewicht
132 kg
Materiaal
Keramiek
Kleur
Grijs
Lengte
100 cm
Breedte
100 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
1

Keramische tegel Geoceramica Lava Slate 100 x 100 x 4 cm

Wilt u direct een luxe sfeer in uw tuin? Dan is de GeoCeramica Lava Slate 100 x 100 x 4 cm van GeoCeramica serie is een natuurlijk ogend product met bijzondere esthetische aantrekkingskracht. De gravrieerde donkere tinten van deze fraaie Antraciet zwarte tegels geven uw terras of looppad een uniek gevoel van luxe en van rust. De Lava Slate in het formaat 100x100 zijn zeer populaire tegels met een populaire Stone look. Wissel de Antraciet zwart genuanceerde tegels af met bijvoorbeeld de Decoratieve GeoCeramica tegels voor een strak maar speels effect. U kunt ook juist kiezen voor eenheid en daarmee nog meer rust in uw tuin opwekken met uw looppad of terras. Combineer hiervoor de Grootformaat Lava Slate tegels bijvoorbeeld met en een . De GeoCeramica tegels van MBI zijn innovatief en combineren het beste van twee soorten tegels met elkaar. De onderlaag van de tegel bestaat namelijk uit Stabikorn Beton en de bovenlaag uit massief keramiek. Door de waterdoorlatende onderlaag van Stabikorn zijn deze tegels net zo eenvoudig te leggen als betontegels op een zandbed en door de keramische toplaag hebben ze de uiterlijke kenmerken en duurzame voordelen van keramiek. Dit zijn de ideale tegels voor uw terras of looppad.

Waarom Keramische Tegels in uw tuin?

Keramiek is niet alleen fraai, het is ook zeer praktisch. Het nadeel van massief keramische tegels is dat deze lastig te leggen zijn, maar met GeoCeramica van MBI is dit niet langer een probleem. Deze tegels van keramiek zijn opgebouwd uit twee lagen, een laag Stabikorn beton en een laag keramiek. Door de onderlaag van Stabikorn beton is deze tegel eenvoudig te leggen in een normaal zandbed en door de keramische bovenlaag ervaart u alle voordelen van een keramische tegel. In onze uitgebreide blog hebben wij alle voordelen van keramiek voor u op een rijtje gezet. Als u tegels zoekt voor de lange termijn, zijn keramische tegels het beste geschikt. De GeoCeramica tegels zijn absolute aanraders voor uw terras of looppad binnen ons assortiment keramische tegels voor buiten.

Geoceramica terrastegels zelf plaatsen

Gaat u Geoceramica terrastegels zelf plaatsen? Ondanks de toplaag van massief keramiek zijn deze tegels net zo gemakkelijk te leggen als de in een normaal zandbed. Dit is te danken aan de hierboven genoemde drainerende onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw terras uniek maakt. Wij raden u aan om voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal extra tips & tricks voor u op een rijtje gezet over het aanleggen van Geoceramica.

Keramische tegels online kopen

Bestel nu online uw Keramische tegels bij Gadero en u ontvangt ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Zoekt u iets anders?

Zoekt u iets anders? Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment met daarin veel verschillende soorten GeoCeramica. Wilt u liever genieten van de kwaliteiten van keramiek voor een lagere prijs? Kies dan voor de nieuwe . Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken vergelijkbare praktische en optische eigenschappen hebben als keramische terrastegels.