Logo Gadero
inspiratieservice

Keramische Tegel Geoceramica Multicolor Stone Mix Dark 100x100 dikte 4 cm

Productnummer
MBQTCM54912.GCERA
Luxe uitstraling
Eenvoudig te leggen
geoceramica_multicolor_stone_mix_dark_1
Per m2

99,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
100 cm
Breedte
100 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 2 stuks á € 199,90

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Lijkt net echt natuursteen

  • Unieke kleur

  • Prachtig grootformaat

  • Goed te combineren met fleurige bloemen

Specificaties

Gewicht
87,5 kg
Materiaal
Keramiek
Kleur
Grijs
Lengte
100 cm
Breedte
100 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
1

Keramische Tegel Geoceramica Multicolor Stone Mix Dark 100x100 dikte 4 cm

De MBI GeoCeramica Multicolor Stone Mix Dark 100x100x4 is nu verkrijgbaar bij uw MBI dealer Gadero. De GeoCeramica Multicolor Stone Mix Dark van MBI is geïnspireerd op het diepste binnenland van Brazilië. Daar wordt doorgaans veel natuursteen gevonden en gewonnen. Deze keramische terrastegels zijn echter duurzamer en onderhoudsvriendelijker dan alle andere natuursteen tegels op de markt. De combinatie van beton en keramiek maakt dat de tuintegel eenvoudig is te leggen, onderhoudsvriendelijk is en tevens uiterst duurzaam is. Fijn om te weten is dat deze betontegels met keramiek kleurvast zijn. U combineert de luxe van keramiek en het gemak van beton in 1 tegel.

Keramische tegel met betonnen onderlaag

Deze sierlijke terrastegels van MBI zijn gemaakt van een speciaal soort beton, namelijk Stabikorn. Deze uitvinding van MBI de Steenmeesters zorgt er voor dat de betontegels waterdoorlatend zijn. De keramieklaag lijmt MBI vast op de betonnen onderlaag met Aquaferm. Deze pasta is de meest krachtige verbinding tussen beton en keramiek. De verbindende past zal in aanraking met water alleen maar sterker worden.

Aanleggen sierbestrating

De Geoceramica terrastegels zijn erg makkelijk om aan te leggen. Er is namelijk geen speciale fundering nodig is. Hierdoor kunt u sneller beginnen met het leggen van de keramische terrastegels en scheelt het u geld. Daarnaast hebben alle Geoceramica tuintegels handige geïntegreerde afstandhouders waardoor uw voeg altijd perfect is! Lees onze uitgebreide klustips over het aanleggen van GeoCeramica om problemen tijdens het klussen te voorkomen.

Online tegels kopen

Koop nu via uw MBI dealer Gadero uw nieuwe Geoceramica terrastegels tegen een scherpe prijs. Wij bezorgen uw tuintegels binnen 2 tot 7 werkdagen bij u thuis. Vergeet u niet om uw toebehoren direct te bestellen?

GeoProArte tegels kopen

Bij Gadero hebben we een groot assortiment sierbestrating. Kijk bijvoorbeeld naar de fraaie GeoProArte tegels. Dit zijn de enige betontegels op de markt met dezelfde kwaliteiten als keramiek.

Vergelijkbare producten