Logo Gadero
inspiratieservice

Keramische Tegel Geoceramica Multicolor Stone Mix Natural 100x100 dikte 4 cm

Productnummer
MBQTCM54911.GCERA
Unieke tegels met een natuurlijk karakter
Leisteen Look
geoceramica_multicolor_stone_mix_natural_sfeer_1
geoceramica_multicolor_stone_mix_natural_1
Per m2

99,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
100 cm
Breedte
100 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 2 stuks á € 199,90

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Design gebaseerd op Braziliaans natuurgesteente

  • Kleurvast, Krasvast, Maatvast

  • Eenvoudig te leggen in een zandbed

  • Prachtig Grootformaat tegels

  • De minimale bestelhoeveelheid is 2 tegels

Specificaties

Gewicht
87,5 kg
Materiaal
Keramiek
Kleur
Grijs
Lengte
100 cm
Breedte
100 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
1

Keramische Tegel Geoceramica Multicolor Stone Mix Natural 100x100 dikte 4 cm

De MBI GeoCeramica Multicolor Stone Mix Natural 100x100x4 is nu verkrijgbaar bij uw MBI dealer Gadero. De tegel waar twee materialen samenkomen in een product. De combinatie van beton en keramiek maakt dat de tuintegel eenvoudig is te leggen, onderhoudsvriendelijk is en tevens uiterst duurzaam is. Fijn om te weten is dat deze betontegels met keramiek kleurvast zijn. U combineert de luxe van keramiek en het gemak van beton in 1 tegel.

Keramische tegel met betonnen onderlaag

Deze sierlijke terrastegels van MBI zijn gemaakt van een speciaal soort beton, namelijk Stabikorn. Deze uitvinding van MBI de Steenmeesters zorgt er voor dat de betontegels waterdoorlatend zijn. De keramieklaag lijmt MBI vast op de betonnen onderlaag met Aquaferm. Deze pasta is de meest krachtige verbinding tussen beton en keramiek. De verbindende past zal in aanraking met water alleen maar sterker worden.

Waarom Keramische Tegels?

Keramiek is niet alleen fraai, het is ook zeer praktisch. Het nadeel van massief keramische tegels is dat deze lastig te leggen zijn, maar met GeoCeramica van MBI is dit niet langer een probleem. Deze tegels van keramiek zijn opgebouwd uit twee lagen, een laag Stabikorn en een laag keramiek. Door de onderlaag van Stabikorn is deze tegel eenvoudig te leggen in een normaal zandbed en door de keramische bovenlaag ervaart u alle voordelen van een keramische tegel. In onze uitgebreide blog hebben wij alle >voordelen van keramiek voor u op een rijtje gezet.

Aanleggen GeoCeramica tegels

De Geoceramica terrastegels zijn erg makkelijk om aan te leggen. Er is namelijk geen speciale fundering nodig is. Hierdoor kunt u sneller beginnen met het leggen van de keramische terrastegels en scheelt het u geld. Daarnaast hebben alle Geoceramica tuintegels handige geïntegreerde afstandhouders waardoor uw voeg altijd perfect is! Leg GeoCeramica tegels aan de hand van onze uitgebreide klustips over het >aanleggen van Geoceramica.

Online GeoCeramica tegels kopen

Koop nu via uw MBI dealer Gadero uw nieuwe Geoceramica terrastegels tegen een scherpe prijs. Wij bezorgen uw tuintegels binnen 2 tot 7 werkdagen bij u thuis. Vergeet u niet om uw toebehoren direct te bestellen?

Zoekt u iets anders?

Zoekt u iets anders? Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment Keramische Tegels met daarin veel verschillende soorten GeoCeramica. Wilt u liever genieten van de kwaliteiten van keramiek voor een lagere prijs? Kies dan voor de nieuwe GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken vergelijkbare praktische en optische eigenschappen hebben als keramische terrastegels.