Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica 2Drive Oprit Tegels

Wilt u graag de mooiste oprit van de straat en zoekt u fraaie oprit tegels? Dan raden wij ten zeerste aan om eens naar de GeoCeramica 2Drive tegels te kijken. De GeoCeramica tegels zijn één van de meest populaire keramische tegels van de markt. De meeste GeoCeramica tegels zijn geproduceerd met een dikte van 4 cm, wat ze enkel geschikt maakt voor een terras. De 2Drive lijn binnen de GeoCeramica serie bestaat uit een aantal van dezelfde GeoCeramica tegels voor terrassen, maar dan met een dikte van 6cm. Hierdoor zijn de tegels in deze categorie wel uitstekend te gebruiken voor zware belasting. Op deze manier kunt u ook zonder moeite dezelfde soort tegels gebruiken voor uw terras als voor uw oprit. Hiermee creëert u eenheid en luxe in uw tuin. 

MBI GeoCeramica 2Drive Oprit Tegels

GeoCeramica tegels zijn zeer populaire tegels omdat het keramische tegels zijn met een betonnen onderlaag. Hierdoor ervaart u de voordelen van keramiek, maar geniet u van het leggemak van beton. Het zijn dus terrastegels en oprit tegels met eigenlijk alleen maar voordelen. 

Wat is GeoCeramica 2Drive MBI precies?

Zoals hierboven al werd genoemd is GeoCeramica een combinatie van de eenvoudig te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond en al met al is deze prachtige GeoCeramica tegel erg eenvoudig te leggen.

Krasvast, maatvast, kleurvast

De keramische toplaag vban MBI GeoCeramica is gemaakt van hard gebakken klei waardoor deze totaal niet poreus is. Dankzij deze harde toplaag is de tegel heel erg onderhoudsarm en kleurvast. Er kan namelijk geen vuil of vocht in de tegels trekken waardoor deze ten allen tijde eenvoudig schoon te maken zijn. GeoCeramica voordelen zijn dat de tegels krasvast, maatvast, vlek- en zuurbestendig, stroef (ook bij regen) en eenvoudig te leggen zijn.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft deze tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. 

Combineer met stapelblokken

Bent u in een creatieve bui? Creëer dan hoogte in uw tuin door een fraaie bloembak, borderrand of tuinafscheiding te plaatsen in uw tuin. De absolute A-kwaliteit stapelblokken van MBI zijn hier uitermate geschikt voor. Dit zijn hoogwaardige stapelstenen met een echte unieke uitstraling.