Logo Gadero
service

MBI Geoceramica Evoque Greige 60 x 60 x 4 cm

Productnummer
MB10012
Luxe uitstraling
Eenvoudig te leggen in gewoon zandbed
evoque_greige_60x60x4cm_geoceramica_keramische_tegels_mbi
geoceramica_evoque_greige_60x60x4_cm
mbi_evoque_greige_60x60x4_cm_geoceramica
geoceramica_evoque_greige02
geoceramica_evoque_greige01
evoque_greige
schermafbeelding_2017_10_25_om_110703_0
Per m2

84,65

incl. BTW

Verkocht per 2 stuks á € 60,90

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 2 stuks á € 60,90

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Verkleurt niet

  • Mos- en schimmelwerend; dus weinig onderhoud

  • Hoog voetcomfort

  • Ideaal voor uw terras

  • Niet geschikt voor uw oprit

Specificaties

Gewicht
31,5 kg
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

MBI Geoceramica Evoque Greige 60 x 60 x 4 cm

Bestel nu deze GeoCeramica Evoque Grijs Keramische tuintegels online bij Gadero. Deze GeoCeramica Evoque Grijs 60 x 60 x 4 van A-merk MBI kenmerkt zich door zijn zachte patronen en subtiele nuances. Dit uit zich in een fijne natuurlijke Stone look. De kleur grijs geeft de ruimte rondom uw huis niet alleen een fijne sfeer, maar ook een gevoel van rust en kalmte. Deze tegels zijn zeer stevig, maar zijn slechts 4 cm dik en daarom niet geschikt voor uw oprit. Wel kunt u deze populaire tegels uitstekend verwerken in uw terras of looppad. Maak uw droomtuin compleet door de grijze GeoCeramica te combineren met >Basalt voegmortel, >Antraciet Stapelblokken en andere >bestrating toebehoren. Voor een optimale sfeer in uw tuin raden wij aan om de grijze tegels van keramiek te combineren met antraciet kleurige tuinartikelen. Deze kleuren steken mooi bij elkaar af en zijn daarom populair.

Waarom Keramische Tegels?

Keramiek kent ten opzichte van andere steensoorten veel voordelen. Het nadeel van 'gewoon' keramiek is dat het lastig te leggen is, met GeoCeramica van MBI is dit probleem verleden tijd. Deze keramische tegels bestaan uit twee lagen, een laag beton en een laag keramiek. Door de onderlaag van beton is dit type tegel zo eenvoudig als het leggen van een betontegel en door de keramische bovenlaag ervaart u alle voordelen van een keramische tegel.

Geoceramica terrastegels zelf plaatsen

Gaat u de innovatieve Geoceramica terrastegels zelf plaatsen? Ondanks de toplaag van massief keramiek zijn deze tegels net zo gemakkelijk te leggen als de goedkope betontegel in een normaal zandbed. Dit is te danken aan de hierboven genoemde drainerende onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw terras uniek maakt. Wij raden u aan om >voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal extra tips & tricks voor u op een rijtje gezet over het >aanleggen van Geoceramica.

Keramische tegels online Kopen

Bestel nu deze prachtige GeoCeramica Evoque Greige tegels 60x60x4 van MBI online bij uw steenhandel Gadero. Wij leveren in heel Nederland van Groningen tot Limburg en ook in heel België en Duitsland.

Vergelijkbare producten