MBI GeoCeramica Symbol Circle Smoke 60x60x4 cm Keramische Tegel

Productnummer: MB21296   |   Speelse uitstraling   |   Eenvoudig te leggen

€ 76,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoCeramica Symbol Circle Smoke 60x60x4 cm Keramische Tegel

  • Vorst en hittebestendig
  • Verkleurt niet
  • Mos- en schimmelwerend
  • Stroef

MBI GeoCeramica Symbol Circle Smoke 60x60x4 cm Keramische Tegel

Geoceramica Symbol Circle Smoke 60 x 60 x 4 cm van MBI combineert het beste van 2 werelden. De MBI Geoceramica Symbol Circle Smoke 60 x 60 x 4 cm bestaat uit 1 cm keramiek en 3 cm Stabikorn beton. De combinatie van keramische tegel en Stabikorn beton is uniek door de lijm die beide terrastegels samenbrengt. De speciaal door MBI gemaakt lijm versterkt zodra het in aanmerking komt met vocht. Dat betekent dat het geheel alleen maar sterker zijn worden zodra de Geoceramica Symbol Circle Smoke terrastegels zijn gelegd.

Voordelen

Het voordeel van Geoceramica is dat u deze terrastegels legt in een normaal zandbed zoals u dat ook met betontegels zou doen. Daarnaast zijn de keramische tegels voor buiten makkelijk schoon te maken, stroef om gladheid te voorkomen en zijn ze voorzien van afstandhouders. Naast al deze voordelen ziet de MBI Geoceramica Symbol Circle Smoke er natuurlijk ook te gek uit.

Keramische tegels Kopen

Bestel deze keramische tegels bij uw MBI dealer Gadero en start met het aanleggen van de Geoceramica Symbol Circle Smoke 60 x 60 x 4 cm? Bestel uw nieuwe sierbestrating bij ons en we bezorgen uw nieuwe keramische tegels binnen 5 werkdagen in Nederland en Vlaanderen.

Is dit toch niet wat u zoekt? Bekijk dan ons complete assortiment sierbestrating.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
GeoCeramica 60x60x4 Symbol Circle Smoke Keramische Tegel Geoceramica Symbol Circle Smoke 60x60x4 cm   |   Speelse uitstraling   |   Eenvoudig te leggen Op voorraad
€ 76,95 Per m2 incl. BTW