Geoceramica Timber Tortera Keramische Tegel 60x30x4 cm

Productnummer: RZ70724   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen

€ 75,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Geoceramica Timber Tortera Keramische Tegel 60x30x4 cm

  • Vorst en hitte bestendig
  • Kleurondersteunend
  • Mos- en schimmelwerend
  • Zeer duurzaam

Geoceramica Timber Tortera Keramische Tegel 60x30x4 cm

Het beste van twee werelden gecombineerd in een product. Dat is de GeoCeramica Timber Tortera 60x30x4 cm. De tegel waar keramiek en beton samen komen tot een perfecte tuintegel die lang mee gaat, weinig onderhoud kent en waterdoorlatend is.

Geoceramica keramische tuintegels

Deze GeoCeramicaTimber Tortera 60 x 30 x 4 keramische tuintegels hebben een ondergrond van Stabikornbeton. Stabikorn is een innovatie van MBI de steenmeesters en heeft als eigenschap dat dit water doorlatend is. Door de verschillende eigenschappen van beton en keramiek was het voorheen onmogelijk om deze twee materialen samen te voegen. MBI heeft een speciale lijm ontwikkeld die in combinatie met water alleen maar steviger wordt. Deze innovatie genaamd Aquaferm is een vochtige pasta die tussen de tuintegel en de Stabikorn onderlaag wordt aangebracht. In contact met water vormt deze pasta de meest krachtig denkbare verbinding tussen onderlaag en de keramische tegel die onder alle omstandigheden standhoudt.

Eigenschappen

Deze prachtige en duurzame keramische tuintegel kent vele voordelen ten opzichte van gewoon keramiek. Deze GeoCeramica tegels zijn zeer eenvoudig in een zandbed te leggen door de betonnen Stabikorn onderlaag. Deze terrastegels voor in de tuin zijn door en door gekleurd, dit betekent dat als er een stukje afbreekt dat de binnenkant van de tegel exact dezelfde kleur heeft als de buitenkant. Bovendien zijn deze keramische tegels uv-werend, hierdoor verkleuren deze tegels niet. Deze keramische tegels voor in de tuin zijn makkelijk schoon te maken en perfect te voegen door de geïntegreerde afstandhouders.

GeoCeramica tegels kopen? Deze zijn nu online te bestellen bij uw sierbestratings-expert Gadero! Snel geleverd in heel Nederland en Vlaanderen.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geoceramica keramische tuintegel Timber Tortera 60 x 30 x 4cm Geoceramica Timber Tortera Keramische Tegel 60x30x4 cm   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen Op voorraad
€ 75,95 Per m2 incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!