MBI GeoStretto Plus Tops Stromboli 60x60x4 cm Betontegel

Productnummer: MB1316   |   Zeer hoge kwaliteit vanwege de factor 30 beschermlaag

€ 44,92 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoStretto Plus Tops Stromboli 60x60x4 cm Betontegel

  • Beschermlaag factor 30
  • Hoog voetcomfort
  • Kleurechte toplaag
  • Kleine tuinen worden groter
  • Neem 6cm dikte voor oprit

MBI GeoStretto Plus Tops Stromboli 60x60x4 cm Betontegel

Heeft u een kleine tuin en zoekt u geschikte, hoogwaardige tegels voor uw terras? De MBI Geostretto Plus Tops Stromboli maakt kleine tuinen groter en grote tuinen groots. Het vlakke moderne design zorgt er voor dat de MBI Geostretto Plus Tops Stromboli 60 x 60 x 4 cm groots lijkt. Deze 60x60 terrastegels bestaat uit verschillende natuurlijke kleuren en heeft een vlak en stroef oppervlak. Het stroeve oppervlak zorgt voor een hoog voetcomfort. U kunt er dus in de zomer lekker op lopen met blote voeten en zonder zorgen de kinderen laten spelen op de tegels. Combineer deze bijzondere kleur tegels met strakke antraciet zwarte stapelblokken en een luxe watergoot voor een optimaal luxe effect.

De MBI Geostretto Plus Tops Stromboli 60x60 terrastegels zijn 4 cm dik en daardoor alleen geschikt voor een terras en tuinpaden. U kiest voor onderhoudsvriendelijke tegels dankzij de dubbele beschermlaag die is aangebracht. De beschermlaag zorgt voor vuilwerende en vlekbestendige terrastegels die u zonder gebruik van hogedrukspuit schoon maakt.  Let op! De GeoStretto tegels zijn weliswaar zeer sterke betontegels, maar het is niet van dezelfde hoge kwaliteit als keramische terrastegels. Let op! GeoStretto tegels zijn van behoorlijk hoge kwaliteit. Toch kan er altijd (tijdelijke) kalkuitbloei voorkomen bij de tegels. Dit is omdat de tegels gemaakt zijn van beton en dit is nou eenmaal een eigenschap van beton. Kalkuitbloei is geen schade en verdwijnt op den duur vanzelf. Bij keramische tegels kan er geen kalkuitbloei ontstaan.

Zelf aanleggen met onze instructies

Door de geïntegreerde afstandhouders maakt MBI het u makkelijk om de gelijke voegen te creëren. Lees onze uitgebreide klustips goed door over het aanleggen van een terras met tegels. Zo voorkomt u eventuele problemen tijdens het klussen.

GeoProArte en GeoCeramica

GeoStretto is van behoorlijk hoge kwaliteit, echter is er altijd baas boven baas. Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken een keramisch design hebben en erg dicht in de buurt komen van echt keramiek. Wilt u nou toch even verder kijken naar echt keramiek? Kijk dan GeoCeramica tegels. Dit zijn keramische tegels met een betonnen onderlaag waardoor u ze gemakkelijk kunt verwerken.

Snelle levering in Nederland en Vlaanderen

Bestel eenvoudig uw nieuwe terras via uw MBI dealer Gadero. We bezorgen de MBI Geostretto Plus Tops Stromboli en alle extra materialen zoals opsluitbanden en watergoten binnen 7 werkdagen bij u thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
GeoStretto Plus Stromboli 60x60 MBI GeoStretto Plus Tops Stromboli 60x60x4 cm Betontegel   |   Zeer hoge kwaliteit vanwege de factor 30 beschermlaag Op voorraad
€ 44,92 Per m2 incl. BTW