Terrastegel Geostretto Plus Tops Venice MBI 60 x 60 x 4 cm

Productnummer: MB21256   |   Chique glas   |   Footcomfort

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 37,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Geostretto Plus Tops Venice MBI 60 x 60 x 4 cm

  • Kleurvast
  • Geïntergreerde afstandshouders
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Licht gewicht
  • Niet geschikt voor uw oprit

Terrastegel Geostretto Plus Tops Venice MBI 60 x 60 x 4 cm

U zoekt een hoogwaardige 60x60 cm tegel voor uw terras? De Geostretto Plus Venice is in alle seizoenen een topper. Deze terrastegels uit de steenfabriek van MBI beschikken over Protection Plus. Deze toplaag zorgt er voor dat de moderne kleur van Venice nog beter tot zijn recht komt en een mooie glans heeft. De lichte glans geeft uw terras een chique uitstraling. Daarnaast heeft u tuintegels die niet verkleuren in uw tuin.

Betontegel met beschermlaag

Erg fijn is dat de MBI Geostretto Plus Venice een hoog footcomfort heeft. Met deze tuintegels 60x60 heeft u tuintegels die niet heet worden in de zomer en in de winter niet glad zijn. En wist u dat u vlekken na een gezellige avond rond de BBQ heel makkelijk schoon maakt?

Betontegels kopen

Deze te gekke betontegels zijn ook verkrijgbaar in 6 cm dikte voor uw oprit. Handig als u de bestrating in uw voortuin hetzelfde als uw oprit wilt hebben. Met deze tuintegels is bestraten voor beginners geen probleem. Er is geen speciale fundering nodig en door de geïntegreerde afstandshouders heeft u altijd perfecte voegen. Door het lage gewicht van de Geostretto Plus collectie is het aanleggen van uw bestrating een stuk prettiger. 

Koop nu deze te gekke betontegels voor buiten bij uw MBI dealer Gadero. Met deze betontegels zonder facet creëert u de tuin die u voor ogen heeft. Vergeet u niet om alle toebehoren mee te bestellen? Zo bespaart u op de bezorgkosten en kunt u direct aan de slag! 

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geostretto Plus Venice betontegels 60x60 Terrastegel Geostretto Plus Tops Venice MBI 60 x 60 x 4 cm   |   Chique glas   |   Footcomfort
€ 37,95 Per m2 incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!