Logo Gadero
service

GeoStretto Plus - Trapani

De GeoStretto tegels staan bekend om haar vlakke en moderne design. Deze uiterlijke kenmerken zorgen ervoor dat uw tuin optisch groter wordt. GeoStretto Trapani tegels zijn ideaal als u wilt gaan voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. De tegels zijn namelijk kwalitatief veel beter dan onbehandelde tegels, maar zijn een stuk goedkoper dan keramische tegels. Uiteraard zijn de betonnen GeoStretto tegels niet net zo stevig als keramiek, maar de factor 30 beschermlaag die over deze gecoate Trapani tegels zit zorgt ervoor dat uw tegels onderhoudsvriendelijk zijn en lang in goede staat blijven.

GeoStretto Plus Trapani tegels

GeoStretto Plus Trapani tegels zijn strakke grijze terrastegels met coating. De fraaie kleur grijs is effen verdeeld over de tegel wat uw tuin een rustig gevoel geeft. Grijze tegels brengen een warme sfeer met zich mee en past eigenlijk goed in elke tuin. Sierbestrating handel Gadero raadt u aan om te voegen met Gator voegmiddel voor een optimaal effect.

Wat is een Protection Plus factor 30 toplaag?

Waar er bij onbehandelde betontegels na verloop van tijd sprake is van slijtage en verontreiniging, hebben algen en mos door de innovatieve, factor 30 beschermlaag amper kans zich te hechten in de poriën van uw GeoStretto terrastegels. De drie dubbele beschermlaag wordt 24 uur na productie aangebracht op de toplaag van de tegels, waardoor de betontegel extra verdicht is, kleurvaster is en is voorzien van een lichte glans. De Protection Plus factor 30 behandeling biedt een vuil- en waterafstotende beschermlaag voor uw GeoStretto terrastegel die niet alleen een alg- en mosremmend effect heeft, maar uw terrastegel ook nog eens eenvoudiger te reinigen maakt. De drie dubbele beschermende laag zorgt voor minder kans op blijvende vlekken en laat zich bijvoorbeeld kauwgum minder snel hechten op deze betontegel. Deze Protection Plus Factor 30 toplaag zorgt ervoor dat GeoStretto tegels van een nog hogere kwaliteit zijn dan de meeste andere Betontegels met Coating.

GeoStretto Plus Trapani tegels leggen in uw tuin

Gaat u deze hoogwaardige GeoStretto Plus Trapani  tegels zelf leggen in uw tuin? Lees dan eerst onze uitgebreide tips & tricks met betrekking tot verwerking goed door. Hiermee voorkomt u eventuele problemen tijdens het klussen en kunt u zonder zorgen lange tijd genieten van uw terras van luxe GeoStretto betonnen terrastegels.

GeoProArte en GeoCeramica

GeoStretto Plus is van behoorlijk hoge kwaliteit, echter is er altijd baas boven baas. Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken een keramisch design hebben en erg dicht in de buurt komen van echt keramiek. Wilt u nou toch even verder kijken naar echt keramiek? Kijk dan GeoCeramica tegels. Dit zijn keramische tegels met een betonnen onderlaag waardoor u ze gemakkelijk kunt verwerken.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw prachtige MBI GeoStretto tegels bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.