Houten Speeltoestel Celine met dubbele schommel en 2.5 meter glijbaan

Productnummer: SK18097 Glijden en schommelen met 1 speeltoestel

€ 369,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten Speeltoestel Celine met dubbele schommel en 2.5 meter glijbaan

  • Inclusief glijbaan van 2,5 meter en 2 kunststof schommels geleverd
  • Prefab Schommeltoestel van vierkanthout met 2 schommels en glijbaan met CE-Keurmerk
  • Sneller op te bouwen dankzij de prefab stalen schommelankers
  • Nu TIJDELIJK met gratis grondankers geleverd!
  • Geschikt voor tuinen vanaf 30m2

Houten Speeltoestel Celine met dubbele schommel en 2.5 meter glijbaan

U zoekt een schommeltoestel met glijbaan die eenvoudig is te plaatsen in uw tuin? Dit houten speeltoestel met dubbele schommel en glijbaan behoort tot de hardlopers van ons A-merk Swingking. Dit houten speeltoestel is een must voor kinderen die dol zijn op schommelen en glijden.

Snel te plaatsen dankzij prefab stalen ankers

U houdt niet van deze hele zaterdag klussen? Deze prefab speeltoestel Celin van glad geschaafd 100 mm dikte rondhout wordt geleverd met prefab stalen schommelankers, dat maakt opbouwen veel eenvoudiger en sneller te realiseren dan bij onze varianten met bouten en schuine latten. U schuift de 90 mm balken en staanders in de prefab stalen ankers en klaar is Kees. U hoeft niet na te denken over het aantal graden van de hoeken en u hoeft niet te boren. 

Compleet pakket

Dit is een volledig houten speeltoestel met ophangogen voor de schommels, 2 schommelzitjes en een 2.5 meter glijbaan. Het keteldruk geïmpregneerde vierkanthout is maarliefst 9 cm dik, volledig glad geschaafd en dus splintervrij. De meegeleverde schommel en 2.5 meter glijbaan zijn voorzien van een CE-keurmerk.

U kunt op de plek van de houten schommel desgewenst een babyschommel, boksbal, autoband of trapeze ringen plaatsen. Bestel deze desgewenst bij, zo kunt u af en toe afwisselen.

Nu met gratis grondankers

Voorzie de staanders van de TIJDELIJK GRATIS MEEGELEVERDE grondankers en de bodem van rubberen valtegels voor extra demping bij een val. Wij bezorgen deze Swingking houten klimtoren met speciaal 2-personen vervoer in heel Nederland en België. 

Bestel minimaal 4 grondankers en minimaal 16m2 rubberen rubberen valtegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van jonge kinderen altijd aan om toezicht te houden. 

Zorgvuldige bezorging schommel speeltoestellen in Nederland en België

Voor onze schommel speeltoestellen gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de schommeltoestellen van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen en accessoires bevat.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Makkelijk te plaatsen schommeltoestel met glijbaan Celina Houten Speeltoestel Celine met dubbele schommel en 2.5 meter glijbaan Glijden en schommelen met 1 speeltoestel Op voorraad
€ 369,95 Per stuk incl. BTW