Logo Gadero
service

Houten Speeltoestel Celina met dubbele schommel en 2.5 meter glijbaan

Productnummer
SK18097
Glijden en schommelen met 1 speeltoestel
speeltoestel_celina
kunststof_schommelzitje_oranje_1_8
celina
speeltoestel_celina_1
schommel_stalen_verbindingsanker_2
Per stuk

545,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
280 cm
Breedte
330 cm
Hoogte
245 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Inclusief glijbaan van 2,5 meter en 2 kunststof schommels geleverd

  • Prefab Schommeltoestel van vierkanthout met 2 schommels en glijbaan

  • Sneller op te bouwen dankzij de prefab stalen schommelankers

  • Geschikt voor tuinen vanaf 30m2

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Naaldhout
Product type
Speeltorens
Kleur
Houtkleur
Breedte
330 cm
Diepte
280 cm
Hoogte
245 cm

Houten Speeltoestel Celina met dubbele schommel en 2.5 meter glijbaan

U zoekt een schommeltoestel met glijbaan die eenvoudig is te plaatsen in uw tuin? Dit houten speeltoestel met dubbele schommel en glijbaan behoort tot de hardlopers van ons A-merk Swingking. Dit houten speeltoestel is een must voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar, die dol zijn op schommelen en glijden.

Snel te plaatsen dankzij prefab stalen ankers

U houdt niet van deze hele zaterdag klussen? Deze prefab speeltoestel Celina van glad geschaafd 100 mm dikte rondhout wordt geleverd met prefab stalen schommelankers, dat maakt opbouwen veel eenvoudiger en sneller te realiseren dan bij onze varianten met bouten en schuine latten. U schuift de 90 mm balken en staanders in de prefab stalen ankers en klaar is Kees. U hoeft niet na te denken over het aantal graden van de hoeken en u hoeft niet te boren.

Compleet pakket

Dit is een volledig met ophangogen voor de schommels, 2 schommelzitjes en een 2.5 meter glijbaan. Het keteldruk geïmpregneerde vierkanthout is maarliefst 9 cm dik, volledig glad geschaafd en dus splintervrij. De meegeleverde schommel, het hout en de glijbaan bevatten een erkent keurmerk.

U kunt op de plek van de desgewenst een babyschommel, turnringen, knopentouw of trapeze ringen plaatsen. Bestel deze desgewenst bij, zo kunt u af en toe afwisselen.

Nu met gratis grondankers

Voorzie de staanders van de grondankers en de bodem van rubberen valtegels voor extra demping bij een val. Wij bezorgen deze Swingking houten klimtoren met speciaal 2-personen vervoer in heel Nederland en België.

Bestel minimaal 16m2 rubberen rubberen valtegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van jonge kinderen altijd aan om toezicht te houden.

Zorgvuldige bezorging schommel speeltoestellen in Nederland en België

Voor onze schommel speeltoestellen gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de schommeltoestellen van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen en accessoires bevat.