Logo Gadero
service

Houten Speeltoestel Niels met dubbele schommel en lange 3 meter glijbaan

Productnummer
SK18153
Zeer complete houten speeltoestel
speeltoestel_met_glijbaan_en_dubbele_schommel_niels
speeltoestel_met_overdekt_plateau_glijbaan_3
speeltoestel_met_glijbaan_en_dubbele_schommel_niels_1
kunststof_schommelzitje_oranje_1_10
speeltoestel_rondhout
speeltoestel_hout_bouten_montage_1
Per stuk

633,45

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
380 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
290 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Inclusief lange glijbaan van 3 meter, overdekt plateau en 2 kunststof schommels

  • Schommeltoestel van rondhout met erkent keurmerk

  • Glad geschaafd rondhout, behandeld voor buiten

  • Bezorging binnen een week in Nederland en Belgie

  • Geschikt voor tuinen vanaf 40m2

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Naaldhout
Kleur
Houtkleur
Breedte
500 cm
Diepte
380 cm
Hoogte
290 cm

Houten Speeltoestel Niels met dubbele schommel en lange 3 meter glijbaan

Dit houten speetoestel met glijbaan en dubbele schommel is al jaren een hardloper in het segment van Swingking. Het speeltorentje van de glijbaan is bovendien overdekt, wel zo handig bij heet weer.

Dit houten speeltoestel Niels is een must voor kinderen van 3 tot 12 jaar die dol zijn op schommelen en glijden. Deze prefab speeltoestel met overdekte plateau is gemaakt van 100mm glad geschaafd rondhout. Deze complete speelset Niels wordt geleverd met bouten en ophangogen voor de schommels. Het keteldruk geïmpregneerde rondhout bevat een erkent keurmerk en is volledig glad geschaafd en dus splintervrij. En wordt standaard geleverd met kunststof schommelzitjes en 3 meter glijbaan.

Afwisselen voor jarenlang buitenspeelplezier

U kunt op de plek van de schommels ook een (baby) schommelzitje, rekstok, turnringen of trapeze ringen plaatsen. Bestel deze meteen mee, zo kunt u af en toe afwisselen. Zo verlengt u het speelplezier voor uw kinderen al snel met enkele jaren. Ook kunt het overdekte speeltorentje uitbreiden met een stuurwiel, verrekijker of telescoop. Kinderen leren hier ook nog eens van.

Veilig installeren van uw speeltoestel is een must

Wij leveren speeltoestel Niels met opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Dit speeltoestel met dubbele schommel en glijbaan met trap heeft circa 40m2 nodig van uw tuin. Verbindt de 6 staanders van grondankers (niet meegeleverd), deze draait u naast elke ronde paal in de grond, met de meegeleverde houtdraadbout zet u deze indraaiankers vast. Op de bodem legt u rubberen valtegels voor extra demping bij een val. Leg deze 50x50 cm rubberen tegels voor speeltoestellen op een zandbed.

Speciale bezorgdienst voor speeltoestellen in Nederland en België

Speeltoestellen zijn lastig te vervoeren en niet geschikt voor zomaar een koerier. Wij bezorgen deze Swingking houten speeltoestel daarom met speciale eigen transportbusjes in heel Nederland en België. Zo komt uw glijbaan, hout en accessoires veilig en onbeschadigd aan. Wij bezorgen binnen een week, een dag voor de levering ontvangt u een sms-je.

Bestel 6 grondankers en minimaal 30m2 rubberen rubberen tegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van jonge kinderen altijd aan om toezicht te houden wanneer ze spelen op een houten schommel. Controleer regelmatig of alle bouten nog goed zijn aangedraaid.

Voor onze schommel speeltoestellen gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de schommeltoestellen van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen en accessoires bevat.