Logo Gadero
service

Houten Speeltoestel Daan met dubbele schommel, speeltoren met 3 meter glijbaan en zandbak

Productnummer
SK18080
Snel te plaatsen dankzij stalen verbindingsstuk
speeltoestel_daan_met_hoog_speelhuis_overdekt_2_schommels_glijbaan_1
speeltoren_met_handgrepen
speeltoestel_met_overdekt_plateau_glijbaan
kunststof_schommelzitje_oranje_1_7
speeltoestel_bevestigingshaak_schommel
Per stuk

1.154,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
320 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
420 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Inclusief lange glijbaan van 3 meter, overdekt plateau en 2 kunststof schommels

  • Met stalen koppelstukken, superstevig + eenvoudig en snel te installeren

  • Glad geschaafd 90 mm dikte vierkant hout, behandeld voor buiten

  • Speeltoren met erkent keurmerk snel geleverd, binnen een week in Nederland en Belgie

  • Geschikt voor tuinen vanaf 40m2

  • Zand niet geleverd

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Naaldhout
Kleur
Houtkleur
Breedte
400 cm
Diepte
320 cm
Hoogte
420 cm

Houten Speeltoestel Daan met dubbele schommel, speeltoren met 3 meter glijbaan en zandbak

Dit houten speetoestel Daan heeft nagenoeg alles wat je kan verzinnen. Het hoge speelhuisje met klimtrap is overdekt en voorzien van een extra lange glijbaan van 3 meter. De dubbele schommel van dit speeltoestel van Swingking maakt het spelen compleet. Heeft u 2 kinderen? Zij krijgen nooit meer ruzie, want ze kunnen tegelijk schommelen.

Het ruime speelhuisje met glijbaan is bovendien overdekt, wel zo handig bij zonnig weer. Het houten speeltorentjes is bovendien standaard voorzien van handgrepen, beschermdoppen, stuurwiel en telescoop. Ook worden de glijbaan en 2 schommelzitjes met bevestingsmaterialen standaard bij de prijs meegeleverd. Deze speeltoren van Swingking met schommels is vervaardigd van vierkant balkhout van 9 cm dikte.

Dit houten speeltoestel Daan is een must voor kinderen van 3 tot 12 die dol zijn op schommelen, speelhuisjes en glijden (van deze extra lange 3 meter glijbaan). Deze prefab speeltoestel met overdekte plateau is gemaakt van 90mm glad geschaafd vierkant balkhout. Deze complete speelset Daan wordt geleverd met bevestigingsmateriaal voor de schommels. Het keteldruk geïmpregneerde hout bevat een erkent keurmerk en is volledig glad geschaafd en dus splintervrij. Het speeltoestel wordt standaard geleverd met kunststof schommelzitjes, speelhuisaccessoires en 3 meter glijbaan.

Afwisselen voor jarenlang speelplezier in de buitenlucht

U kunt op de plek van de schommels ook een (baby) schommelzitje, duo seat schommel of trapeze ringen plaatsen. Vooral als de kinderen wat ouder worden neemt de interesse voor een rekstok of ringen toe. Bestel deze meteen mee, zo kunt u af en toe afwisselen en gaan uw kinderen vaker even de tuin in, precies wat u wilt. Ook kunt u uw overdekte speelhuisje uitbreiden met leerzame accessoires zoals een verrekijker, periscoop of telefoon. Zo verlengt u het speelplezier voor uw kinderen al snel met enkele jaren.

Veilig installeren van uw speeltoestel is een must

Wij leveren speeltoestel Daan met opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Dit speeltoestel met dubbele schommel en glijbaan met trap heeft circa 40m2 nodig van uw tuin. Dit speeltoestel is dankzij de stalen verbindingsstuk in de bovenhoek eenvoudig en sneller te plaatsen dan onze speeltoestellen met houtverbindingen. Immers het handige metalen koppelstuk bepaalt automatisch hoe schuin u uw palen dient te plaatsen.

Verbindt de staanders van grondankers (inclusief), deze draait u naast elke ronde paal in de grond, met de meegeleverde houtdraadbout zet u deze indraaiankers vast. Op de bodem legt u rubberen valtegels voor extra demping bij een val. Leg deze 50x50 cm rubberen tegels voor speeltoestellen op een zandbed.

Voorzie het afdakje van uw speeltoren desgewenst van dakshingles of cedar shingles voor een waterdicht geheel.

Speciale bezorgdienst voor speeltoestellen in Nederland en België

Speeltoestellen zijn lastig te vervoeren en niet geschikt voor zomaar een koerier. Wij bezorgen deze Swingking houten speeltoestel Daan daarom met speciale tweemanstransport busjes in heel Nederland en België. Zo komt uw glijbaan, hout en accessoires veilig en onbeschadigd aan. Wij bezorgen speelset Daan met houten schommel binnen een week, een dag voor de levering ontvangt u een sms-je.

Bestel minimaal 25m2 rubberen rubberen tegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van jonge kinderen altijd aan om toezicht te houden. Controleer regelmatig of alle bouten nog goed zijn aangedraaid.

Voor onze schommel speeltoestellen gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de schommeltoestellen van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen en accessoires bevat.