Logo Gadero
service

Houten Speeltoren Maria met 1,75 meter glijbaan, klimwand en dubbele schommel

Productnummer
SK18076
Speeltoren met babyglijbaan en dubbele schommel
speeltoren_maria
klimgrepen_klimwand
speeltoestel_maria
Per stuk

384,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
160 cm
Breedte
295 cm
Hoogte
210 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

 • Speeltoren met een 1,75 meter glijbaan blauw, klimstenen en dubbele schommel

 • Houten Speeltoren van A-merk Swingking met erkent keurmerk snel geleverd

 • Glad geschaafd 90 mm dikte staanders, behandeld voor buiten

 • Binnen een week bezorgt in Nederland en Belgie

 • Grondankers en valtegels apart bijbestellen

 • Minder geschikt voor kinderen van 8+

 • Relatief korte glijbaan

 • Geschikt voor tuinen met 30m2 ruimte

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Naaldhout
Kleur
Meerdere kleuren
Breedte
295 cm
Diepte
160 cm
Hoogte
210 cm

Houten Speeltoren Maria met 1,75 meter glijbaan, klimwand en dubbele schommel

Zoekt een betaalbare houten speeltoren voor kleine kinderen van 3 tot 8 jaar? Speeltoren Maria met glijbaan, dubbele schommel en klimwand is niet alleen aantrekkelijk in de prijs, het is ook nog eens hele complete set met voor elk wat wils. Voor de allerkleinsten is er de 1,75 meter glijbaan en de ruimte onder de speeltoren is te gebruiken als zandbak. De schommelzitjes zijn in hoogte verstelbaar en ook te vervangen door andere accessoires die iets oudere kinderen meer aanspreken zoals trapeze ringen of klimtouw. Vooral kleine kinderen van 3 tot 8 jaar vermaken zich met deze speeltoren.

Deze houten speetoestel met 1,75 meter glijbaan type Maria is voorzien van handgrepen, klimgrepen en een 1,75 meter glijbaan. Het speelplateau met houten trap is overdekt en biedt zo enige bescherming tegen regen en felle zon. Onderin kunt u desgewenst ook buitenspeelgoed opbergen.

Dit houten speeltoestel Maria is hier te koop voor een aantrekkelijke prijs, bezorging in Nederland en België is bovendien geen probleem. Het houten speeltoren leveren wij standaard met diverse handgrepen. Tevens wordt de 1,75 meter glijbaan met bevestingsmaterialen standaard bij de prijs meegeleverd. Deze staanders van deze speeltoren van Swingking met glijbaan zijn vervaardigd van vierkant glad geschaafd, dus splintervrij, balkhout van 9 cm dikte dat een erkent keurmerk bevat.

Deze complete speeltoren Maria wordt geleverd met bevestigingsmateriaal voor alle accessoires. Het speeltoestel wordt standaard geleverd met 1,75 meter glijbaan, 2 kunststof schommelzitjes met bevestigingshaken en de klimgrepen. Grondankers (4 stuks) en valtegels dient u wel los bij te bestellen.

Afwisselen met accessoires voor jarenlang speelplezier

Desgewenst breidt u deze houten speeltoren uit met leerzame accessoires zoals een stuurwiel, verrekijker, periscoop of speeltelefoon. Die u monteert op de reling van het plateau. Vooral kinderen van 3 tot 6 vinden dit erg leuk. Om af en toe de schommel(s) te vervangen voor een rekstok, touwladder, trapeze ringen of een babyschommel adviseren we deze meteen mee te bestellen. Zo hebben uw kinderen veel meer jaren buitenplezeier.

Veilig installeren van uw speeltoestel is een must

Wij leveren speeltoestel Maria met opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Dit speeltoestel met dubbele schommel en glijbaan met trap heeft circa 30m2 nodig van uw tuin.

Verbindt de 4 staanders met grondankers (niet standaard meegeleverd), deze draait u naast elke verticale paal in de grond, met de meegeleverde houtdraadbout zet u deze indraaiankers vast. Op de bodem legt u rubberen valtegels voor extra demping bij een val. Leg deze 50x50 cm rubberen tegels voor speeltoestellen op een zandbed.

Speciale bezorgdienst voor speeltoestellen in Nederland en België

Houten speeltorens met glijbaan zijn lastig te vervoeren en niet geschikt voor zomaar een koerier. Wij bezorgen deze Swingking houten speeltoestel Maria daarom met speciale bestelbus-transport in heel Nederland en België. Zo komt uw glijbaan, hout en accessoires veilig en onbeschadigd aan. Wij bezorgen speeltoren Maria binnen een week, een dag voor de levering ontvangt u een sms-je.

Bestel minimaal 30m2 rubberen rubberen tegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van jonge kinderen altijd aan om toezicht te houden wanneer ze spelen op een houten schommel. Controleer regelmatig of alle bouten nog goed zijn aangedraaid.

Voor onze speeltoestellen gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de toestellen van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen en accessoires bevat.

Bestel een tuinhek voor omheiningen en een tuinbak of picknicktafel van hout meteen mee!