Keramische terrastegel Cera3Line Grey 45x90x3cm Grijs Gardenlux

Productnummer: GL70718   |   Luxe keramische tegels voor een strak terras

€ 69,93 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische terrastegel Cera3Line Grey 45x90x3cm Grijs Gardenlux

  • Krasvast, kleurvast, slijtvast en maatvast dus onderhoudsvriendelijk
  • Duurzame keuze, gaat een leven lang mee
  • Luxe uitstraling
  • Ideaal voor looppad of terras
  • Niet voor oprit

Keramische terrastegel Cera3Line Grey 45x90x3cm Grijs Gardenlux

De Cera3Line Pietre Serena Grey 45x90x3cm is de ideale terrastegel als u graag een duurzaam en luxe terras wilt. Deze grijze keramische terrastegels van A - merk Gardenlux geven uw tuin de finishing touch. De tegels hebben een frisse grijze kleur die door de kwaliteit van keramiek tijdloos is. Tegels van keramiek hebben de eigenschap dat ze altijd een luxueus aanzien met zich mee brengen. Dus als u de beste combinatie van luxe en duurzaamheid wilt, kiest u deze 45x90x3cm Pietre Serena tegels van Gardenlux.

De voordelen van keramiek

De voordelen, naast het te gekke uiterlijk, van keramische tuintegels zijn enorm. Keramiek is niet poreus en neemt daarom geen vuil en vocht op. Door deze eigenschap hechten mos en algen zich niet aan uw keramische tuintegels. Dit zorgt er automatisch voor dat het schoonmaken van uw terras een stuk sneller gaat dan bij bijvoorbeeld gewone betontegels. Deze fraaie Cera3Line Pietre Serena Grey tegels zijn niet alleen onderhoudsvriendelijk. Ze zijn ook Krasvast, kleurvast, slijtvast en maatvast. Uw terras zal jaar in, jaar uit even mooi blijven. Deze tegels gaan een leven lang mee.

Twijfelt u?

Weet u niet zeker of dit de beste tegels voor uw terras zijn? Kijk dan even in ons uitgebreide keramische terrastegels assortiment. U vindt gegarandeerd de perfecte tegel die uw tuin de finishing touch geeft.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw Cera3Line keramische terrastegels van Gardenlux en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Keramische terrastegel Cera3Line Grey 45x90x3cm Grijs Gardenlux Keramische terrastegel Cera3Line Grey 45x90x3cm Grijs Gardenlux   |   Luxe keramische tegels voor een strak terras Op voorraad
€ 69,93 Per m2 incl. BTW