Kokos Schuttingdeur Extra Breed en Hoog 100 x 200 cm met Cilinderslot

KOMO

Productnummer: KO89012-50-1000-2000   |   Gemaakt van natuurlijk materiaal   |   Volledig recyclebaar   |  

Aangepaste levertijd Ca. 9-10 weken

€ 412,13 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 8,76 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Kokos Schuttingdeur Extra Breed en Hoog 100 x 200 cm met Cilinderslot

  • Past bij 200 cm hoge Kokowall tuinschermen
  • Van duurzame kokosvezel
  • Met een warme natuurlijke uitstraling
  • Inclusief cilinderslot

Kokos Schuttingdeur Extra Breed en Hoog 100 x 200 cm met Cilinderslot

U heeft voor een extra hoog Kokowall tuinscherm gekozen en u zoekt u een bijpassende schuttingdeur? Kies dan voor deze 100 x 200 cm schuttingdeur van kokosvezel. Met deze poortdeur maakt u uw extra hoge schutting af en blijft uw privacy gewaarborgd. Bovendien is deze schuttingdeur met 1 meter extra breed, wat het eenvoudiger maakt om bijvoorbeeld met een bakfiets de tuin in te komen. Deze poortdeur is gemaakt van kokosvezel, wat zeer verantwoord materiaal is. Kokosvezel is namelijk hernieuwbaar en daardoor minder belastend voor het milieu. Daarnaast is het in eigenschappen zeer vergelijkbaar met hardhout, wat bijvoorbeeld betekent dat het een lange levensduur heeft.

Extra hoge en brede schuttingdeur

Deze 100 x 200 cm poortdeur bestaat uit 3 onderdelen: een frame van verzinkt staal, buizen van gerecycled kunststof en kokosvezel. De buizen van kunststof zijn nodig om de kokosvezel aan het frame vast te maken. Al deze materialen zijn zeer duurzaam en dragen bij aan de lange levensduur van uw schuttingdeuren. Bovendien is dit hetzelfde materiaal waar de Kokowall tuinschermen ook van gemaakt zijn, waardoor u een rustige schutting krijgt. Deze poortdeur krijgt u compleet met scharnieren en cilinderslot geleverd. Zo kunt u de deur ook afsluiten, als u hem bijvoorbeeld gebruikt voor een schuurtje.

Deze extra brede en hoge kokosvezel schuttingdeur zijn ook in een smallere en lagere versie verkrijgbaar bij Gadero. Kijk hiervoor bij het volledige Kokowall assortiment.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
poortdeur kokowall Kokos Schuttingdeur Extra Breed en Hoog 100 x 200 cm met Cilinderslot KOMO   |   Gemaakt van natuurlijk materiaal   |   Volledig recyclebaar   |  
€ 412,13 Per stuk incl. BTW