Logo Gadero
service

MBI GeoKlinker Plus Genua 21x10,5x8 cm Klinkers

Productnummer
MB20235
Ideale luxe betonklinkers om lang te genieten van een mooie oprit
online_klinkers_kopen_voor_uw_oprit_doet_u_bij_gadero
geoklinker_plus_21x105x8_genua
Per m2

39,-

incl. BTW

Verkocht per 72 stuks á € 61,92

Op voorraad
1 tot 7 dagen
Details
Lengte
21 cm
Breedte
10,5 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 72 stuks á € 61,92

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Beschermlaag factor 25, dus relatief weinig onderhoud

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

  • Geeft karakter aan uw oprit

  • Ook verkrijgbaar in terrastegel formaat

  • Kalkuitbloei kan (tijdelijk) ontstaan, want het is beton

Specificaties

Gewicht
2,51 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Grijs
Lengte
21 cm
Breedte
10,5 cm
Dikte
8 cm
Benodigde per m2
45.35

MBI GeoKlinker Plus Genua 21x10,5x8 cm Klinkers

Wilt u graag besparen op uw nieuwe oprit, maar niet besparen op kwaliteit? Dan raden wij u aan om uw oprit te leggen met GeoKlinker Betonklinkers van het A-merk MBI. GeoKlinkers zijn luxe klinkers van beton voor een scherpe prijs. De MBI GeoKlinker Plus Genua 21x10,5x8 cm Klinkers zijn voorzien van een innovatieve beschermlaag genaamd Protection Plus Factor 25. Deze bescherming zorgt er onder andere voor dat de paarse betonklinkers gemakkelijker schoon te houden zijn en veel duurzamer zijn dan bijvoorbeeld onbehandelde klinkers. Dit is een groot voordeel, want met de GeoKlinkers hoeft u niet meer lange dagen op te offeren aan het schrobben en boenen van uw verharde oprit of terras. Vuil en vocht hecht dankzij de Protection Plus 25 laag namelijk minder makkelijk aan uw betonklinkers. Bovendien zijn de Genua stenen zeer modern door de fijne paars bruine kleur die goed past bij elk huis met een warme uitstraling. De stijl van de ruimte rondom uw huis begint bij uw bestrating, daarom is het belangrijk dat u genoeg aandacht schenkt aan uw sierbestrating. De opties zijn eindeloos, zo kunt u gemakkelijk een tuinafscheiding of een verhoogde border creëren met onze antraciet zwarte stapelbokken. Ook kunt u heel gemakkelijk moeder natuur een handje helpen door bijvoorbeeld een watergoot directnaast uw nieuwe betonklinkers te plaatsen.

Let op! De GeoKlinker is gemaakt van beton, daarom kan ongeacht de kwaliteit altijd kalkuitbloei en dergelijke ontstaan in de beginfase. Kalkuitbloei kan altijd voor komen bij beton, maar het is tijdelijk. Voor de allerbeste oprit tegels en oprit bestrating kunt u het beste kiezen voor GeoCeramica tegels of GeoProArte bestrating met een dikte van minstens 6 cm. Dit is bestrating waar u helemaal geen last hebt van kalkuitbloei of verkleuring.

Prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend

Alle paarse 21x10,5x8 cm GeoKlinkers van MBI zijn voorzien van een factor 25 beschermlaag. Dit is een dubbele beschermlaag die over de toplaag van de betonklinkers wordt aangebracht. Hierdoor zijn de GeoKlinkers sterk verduurzaamd. De speciale en innovatieve beschermlaag zorgt ervoor dat de poriën van de stenen verdicht zijn. Hierdoor hecht vuil en vocht minder makkelijk aan de bestrating en kunt u oppervlakkig vuil relatief makkelijk verwijderen. Met een beetje water en een bezem kunt u het meeste vuil in een handomdraai van uw oprit of terras weghalen. Bovendien zorgt de Protection Plus 25 bescherming ervoor dat de klinkers een kleuverdiepende, matte toplaag hebben. Qua kwaliteit zijn GeoKlinkers de beste betonklinkers die u bij Gadero kunt bestellen.

Oprit met stenen leggen

Gaat u zelf een oprit leggen met Genua GeoKlinker stenen? Dat is door de geïntegreerde afstandhouders al heel gemakkelijk. De oprit stenen van MBI zijn zeer stevig, maar desondanks zeer licht. Daardoor kunt u gemakkelijk te werk gaan. Lees op voorhand eerst ons uitgebreide stappenplan goed door. Zo leert u vast en zeker een aantal handige tips & tricks waarmee u de kans op eventuele problemen verkleint.

Wat is het nut van een facetrand?

GeoKlinker Plus Verona klinkers zijn voorzien van een kleine, handige facetrand. Een facetrand is handig omdat bestrating na verloop van tijd, ongeacht de kwaliteit van de tegels, altijd een beetje kan verzakken. Als dat het geval is, kunnen de bovenste twee randen van twee stenen tegen elkaar aan draaien. Dit zorgt ervoor dat deze randen beschadiging oplopen. Deze beschadiging op termijn kan worden voorkomen door een facetrand. Uw terras of uw tuinpad blijft op deze manier ook op de lange termijn net zo mooi als op de eerste dag dat u hem heeft geplaatst. Naast het praktische aspect, heeft een facetrand ook een uiterlijke functie. Een facetrand accentueert de individuele stenen in uw oprit of terras. Sierbestrating zonder facet of vellingskant geeft een strakker geheel.

Voeg uw klinkers met Gator XP G2 voegzand

Als u een oprit legt met luxe klinkers, is het belangrijk dat u goed voegzand gebruikt. De kwaliteit, gebruiksgegemak en levensduur van uw bestrating wordt veel beter met een goed voegmiddel. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Bestel alle toebehoren in één keer mee

Bestel alle toebehoren in één keer mee. Denk aan opsluitbanden, watergoten, voegmiddel en stapelblokken. Koop alles wat u nodig heeft voor uw droomtuin bij steenhandel Gadero. Bestel alles wat u nodig heeft in één keer mee om te besparen op de verzendkosten.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu nieuwe betonklinkers van GeoKlinker bij Gadero en ontvang ze binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt uw gehele droomtuin gewoon bij u thuis

Vergelijkbare producten