Logo Gadero
service

UITLOPEND Terrastegel Noviton Mount Hood 60 x 60 x 4 cm - Populair

Productnummer
EX200627
GAAT UIT ASSORTIMENT, GEOPROARTE IS HET ALTERNATIEF !
mount_hood
2000627_1
2000627_2
2000627_3
noviton_mount_hood
terrastegel_noviton_mount_hood_60x60x4cm
play video
Per m2

40,17

incl. BTW

Verkocht per 7 stuks á € 101,15

Op voorraad
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 7 stuks á € 101,15

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

Specificaties

Gewicht
90 kg
Materiaal
Beton
Product type
Betontegels
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

UITLOPEND Terrastegel Noviton Mount Hood 60 x 60 x 4 cm - Populair

GeoProArte in plaats van Noviton

Om technische redenen heeft de fabrikant besloten om de Noviton serie uit het assortiment te halen. Op den duur komt er een nieuwe serie printtegels van Excluton. Voor nu is de populaire, hoogwaardige het beste alternatief op de markt. Dit zijn betontegels met print die dezelfde kwaliteiten als keramiek hebben! Dus droomt u van een prachtig terras met printtegels? Dan raadt steenhandel Gadero aan om te kiezen voor GeoProArte tegels.

Op zoek naar een trendy terrastegel voor uw tuin of dakterras? De Noviton Mount Hood terrastegel 60 x 60 x 4 cm is de perfecte betontegel voor uw tuin, dakterras en zelfs daktuin. Deze terrastegel is goed te hanteren vanwege het lage gewicht. Hierdoor is de Noviton Mount Hood een prima betontegels om te gebruiken op een dakterras en daktuin. Het formaat 60 x 60 x 4 cm geeft u optisch gezien een groter terras. De tuintegels zijn onderhoudsarm en kunnen alle weersomstandigen aan. Hierdoor kunt u ieder seizoen genieten van uw trendy terrastegels.

10 jaar garantie

De Noviton Mount Hood is UV gecoat en daardoor kleur ondersteunend. Dit betekent dat uw tuintegels kleurvast zijn. Ook zorgt de speciale coating ervoor dat er geen vuil en vocht in uw tegels trekt. Hierdoor geven wij samen met onze fabrikant u 10 jaar garantie op deze mooie terrastegels.

Hoe leg ik deze tegels aan?

Het is bij het aanleggen van uw terras belangrijk om op een aantal punten te letten. Hierdoor behoudt u uw garantie.

De ondergrond moet bestaan uit een zandbed van minimaal 15 cm dik bestaande uit 10 cm ophoogzand en 5 cm stabilisatiezand. Hierdoor voorkomt u verzakking van uw tuintegels en kan het water goed weglopen. We raden u aan om op het zandbed nog 1 cm zand aan te brengen zonder dat u dit aan trilt. Dit in verband met eventuele hoogteverschillen die zijn ontstaan. Het aanleggen van uw terrastegels dient u altijd onder afschot te doen. Dit houdt in dat u uw terras of looppad 1 cm per strekkende meter laat aflopen. Hierdoor kan het hemelwater weglopen naar bijvoorbeeld uw watergoten.

Het is verstandig om uw Noviton Mount Hood tuintegels af te werken met opsluitbanden. Hierdoor voorkomt u vervelende naden of kieren tussen uw aangelegde terras, dakterras of daktuin. De opsluitbanden sluiten uw betontegels op waardoor ze geen kant op kunnen. Leg deze betonbanden 1 of 2 cm lager dan uw bestrating, zodat het water eenvoudig van de tegels af kan lopen. U hoeft nu alleen nog uw tuintegels te vullen met zilverzand of een voegmiddel. Wij raden u voegmiddel Plus aan. U klaar om te genieten van uw nieuwe terras.

Wilt u meer weten over het aanleggen van uw terras? Wij raden u aan om onze handige klustips door te lezen.

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan .

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.