10% korting op rabat & gevelbekleding Klik hier voor meer info

Thermisch gemodificeerde rabatdelen

Rabatdelen van Thermisch Gemodificeerd hout worden meestal voor gevels van woningen gebruikt, echter kunnen deze profielen ook in de tuin gebruikt worden. Thermisch gemodificeerd vuren, Ayous of Fraké  stoomt men zeer milieuverantwoord tot een duurzaam product. De werking van het het lichtgewicht hout is bovendien minimaal, wel is het hout stootgevoelig (na montage heeft u hier geen hinder meer van).

Kies uit diverse profielen zoals rhombus rabat voor een open gevelbekleding, blokhutprofielen voor wanden van luxe schuurtjes, channelsiding (verticaal) en halfhouts profielen (horizontaal) of het trendy triple profiel Deens rabat. Wij bezorgen rabatdelen van thermisch gemodificeerd hout bovendien in heel Nederland en België.  

Bij Thermohout wordt gewerkt met houtsoorten van landen dichtbij, hiermee is de transportvervuiling minder groot dan bij hardhout. Door het stoomproces wordt het hout ook egaal en luxe bruin van kleur. Houdt u van een moderne look zonder veel noesten? Ontdek dan thermisch Ayous. Wilt u juist meer leven in het hout, overweeg dan het hardere, thermisch Fraké. Voor een lage prijs, gaat u voor thermisch vuren of grenen, deze houtsoorten bevatten wel meer (grote) noesten.

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode