Sedumdak Sempergreen Drainage Type 20R (20 mm)

Productnummer: SG9406   |   Voor de afvoer van hemelwater   |  

€ 14,43 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Sedumdak Sempergreen Drainage Type 20R (20 mm)

  • Voor een goede afvoering van regen en het voorkomen van mos
  • Essentieel onderdeel bij het plaatsen van een sedumdak
  • Voor de afvoer van hemelwater
  • Zorgt ervoor dat de plantjes niet kunnen verdrinken

Sedumdak Sempergreen Drainage Type 20R (20 mm)

Bent u op zoek naar een goed drainagesysteem op uw sedumdak voor een goede afvoer van regenwater? Dan is deze Drainage type 20R van 1.05 meter lang, 15 meter breed en 0.2 cm dik een goede optie voor u. De Drainage 20R bestaat uit een drainageplaat met noppen van gerecycled polyethyleen en aan de bovenzijde is het voorzien van een gelamineerd niet-geweven polypropyleen filtervlies. Een goed drainagesysteem is belangrijk bij het aanleggen van groene daken zodat uw dak niet volloopt met regenwater en de plantjes niet kunnen verdrinken.

De aangeven prijs is per m2.

Installatie van de Drainage 20R 

Drainage type 20R kan toegepast worden op daken met een hellingshoek tot 5 graden, afhankelijk van de opbouw van het dak. U kunt deze drainagelaag aanbrengen op een beschermdoek die u ook bij ons kunt bestellen. Het product dient met de filtervlies aan de bovenzijde geplaatst te worden. Daarna kunt u de noppen op elkaar klikken aan de lange zijde om de banen aan elkaar te bevestigen. Vervolgens kunt u de dwarsnaden aan het einde van de baan zo strak mogelijk tegen elkaar aan leggen en de naad bedekken met een extra filtervlies.

Let op: De drainagekanalen dienen op daken met een hellingshoek vanaf 2 graden van boven naar beneden te lopen voor een goede afvoer van hemelwater. 

Wilt u meer weten over sedumdaken? Bekijk dan deze blog over de 10 voordelen van groene daken. 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Drainage 20R voor sedumdak Sedumdak Sempergreen Drainage Type 20R (20 mm)   |   Voor de afvoer van hemelwater   |   Op voorraad
€ 14,43 Per m2 incl. BTW