OP = OP Split Arctic Blue 2-8 mm 25 kg

Productnummer: EX70465 A-keuze split voor oprit, looppad of border   |   25kg zak

Voor- en nadelen van OP = OP Split Arctic Blue 2-8 mm 25 kg

  • Waterdoorlatend
  • Geschikt voor oprit en looppad
  • Duurzaam
  • Luxe uitstraling

OP = OP Split Arctic Blue 2-8 mm 25 kg

Zoekt u een stabiel materiaal met een luxueuze uitstraling om uw oprit of looppad mee op te vullen? Dan is split wat u zoekt! Arctic Blue split heeft een dikte van 2 tot 8 mm in zakken van 25kg met een prachtige blauw grijze gloed. De blauwgrijze kleur die dit kleine gesteente heeft, geeft de ruimte rondom uw huis een stijlvol uiterlijk.

Wat is split precies?

Vaak vindt men het begrip split nog onduidelijk. Het wordt vaak verward met grind. Toch is split wel degelijk verschillend van grind. Split is letterlijk afgespleten breuksteen van de bergen. Dit verklaart waarom split hoekvormig is. Omdat split hoekige randen heeft, ligt het redelijk stabiel. Wij raden wel aan om onze grindmatten bij uw split te bestellen voor optimale stabiliteit van uw oprit of looppad.

Het grote voordeel van grindmatten

Zowel split als grind hebben allebei het nadeel dat er bij zware belasting sporen worden gevormd. dit zorgt ervoor dat elke keer als er een auto of een fiets over uw oprit rijdt, u moet harken. Dit is onnodig werk en daarom zijn deze ideale grindmatten ontwikkeld. U legt de grindmatten in halfsteensverband en u vult de holtes van de matten net tot over het randje met split of grind. De matten zorgen ervoor dat uw split of grind gewoon op zijn plaats blijft liggen. Een ideale oplossing voor dit enige nadeel van deze materiaalsoort!

Heeft u interesse, maar wilt u nog even verder kijken? Wij hebben een enorm Split, Grind en Keien assortiment waar u ongetwijfeld de juiste keuze kunt maken. Voor optimale stabiliteit kunt u ook een kijkje nemen bij onze voordelige grindmatten.

Snel geleverd bij u thuis!

Bestel nu uw Split van Gadero en u ontvangt het binnen maximaal 5 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij u thuis.

Is dit niet de variant die u zoekt? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment arctic blue split.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Split Arctic Blue 2-8 mm 25 kg - Excluton OP = OP Split Arctic Blue 2-8 mm 25 kg A-keuze split voor oprit, looppad of border   |   25kg zak Op voorraad
€ 3,75 OP = OP Per 25 kg zak incl. BTW