Logo Gadero
service

OP = OP Split Arctic Blue 2-8 mm 25 kg

Productnummer
EX70465
A-keuze split voor oprit, looppad of border
25kg zak
split_acrtic_blue_2_8_mm_25_kg
1467795339
Per stuk

5,92

incl. BTW

5 stuks op voorraad
Details
Materiaalsoort
Arctic Blue
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Waterdoorlatend

  • Geschikt voor oprit en looppad

  • Duurzaam

  • Luxe uitstraling

Specificaties

Gewicht
25 kg
Materiaalsoort
Arctic Blue
Materiaal
Split
Kleur
Grijs

OP = OP Split Arctic Blue 2-8 mm 25 kg

Zoekt u een stabiel materiaal met een luxueuze uitstraling om uw oprit of looppad mee op te vullen? Dan is split wat u zoekt! Arctic Blue split heeft een dikte van 2 tot 8 mm in zakken van 25kg met een prachtige blauw grijze gloed. De blauwgrijze kleur die dit kleine gesteente heeft, geeft de ruimte rondom uw huis een stijlvol uiterlijk.

Wat is split precies?

Vaak vindt men het begrip split nog onduidelijk. Het wordt vaak verward met grind. Toch is split wel degelijk verschillend van grind. Split is letterlijk afgespleten breuksteen van de bergen. Dit verklaart waarom split hoekvormig is. Omdat split hoekige randen heeft, ligt het redelijk stabiel. Wij raden wel aan om onze grindmatten bij uw split te bestellen voor optimale stabiliteit van uw oprit of looppad.

Welk formaat split heb ik nodig?

Het split en grind wordt gezeefd in meerdere formaten. Deze maten zijn dus altijd zeef formaten. Hierdoor kan de grootte van enkele steentjes afwijken van de onder- of bovenmaat. Eén langwerpig steentje kan namelijk in de lengte door de zeef vallen, waardoor deze iets langer en dunner is dan de rest van de partij. Welk formaat split het meest geschikt voor uw tuin is, hangt af van de toepassing van het gesteente.40-60mm is bijvoorbeeld te groot en te grof om op te lopen of rijden. Maar dit formaat is wel prachtig als siersplit in bijvoorbeeld een schanskorf. Wij raden split voor uw oprit aan vanaf een grootte tussen de 5-25 mm. Het split wat u hier voor u heeft is een 16-32 formaat. Wij raden dit formaat aan als siersplit in een siertuin of border(bak)

Het grote voordeel van grindmatten

Zowel split als grind hebben allebei het nadeel dat er bij zware belasting sporen worden gevormd. dit zorgt ervoor dat elke keer als er een auto of een fiets over uw oprit rijdt, u moet harken. Dit is onnodig werk en daarom zijn deze ideale grindmatten ontwikkeld. U legt de grindmatten in >halfsteensverband en u vult de holtes van de matten net tot over het randje met split of grind. De matten zorgen ervoor dat uw split of grind gewoon op zijn plaats blijft liggen. Een ideale oplossing voor dit enige nadeel van deze materiaalsoort!

Heeft u interesse, maar wilt u nog even verder kijken? Wij hebben een enorm >Split, Grind en Keien assortiment waar u ongetwijfeld de juiste keuze kunt maken. Voor optimale stabiliteit kunt u ook een kijkje nemen bij onze voordelige >grindmatten.

Snel geleverd bij u thuis!

Bestel nu uw Split van Gadero en u ontvangt het binnen maximaal 5 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij u thuis.

Is dit niet de variant die u zoekt? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment >arctic blue split.