Logo Gadero
inspiratieservice

Terrastegel GeoProArte Starter Tundra 60x60x4 cm Artic

Productnummer
MB19222
Onderhoudsarme tegels
Direct een luxe uitstraling met uw terras of looppad
terrastegel_geoproarte_tundra_60x60x4_cm_artic_starter
geoproarte_tundra_artic_60x60x4_cm_tegels
geoproarte_tundra_artic
tundra_arctic
geoproarte_60x60x4_cm_opbouw_16
Per m2

45,73

incl. BTW

Verkocht per 6 stuks á € 98,70

Op voorraad
1 tot 7 dagen
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 6 stuks á € 98,70

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Kleurvaster dan beton

  • Krasvaster dan natuursteen

  • 5 voudige beschermlaag dus weinig onderhoud

  • Gemakkelijk te leggen in een normaal zandbed

  • Bestellen per 2,16 m2 (6 tegels)

Specificaties

Gewicht
32 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

Terrastegel GeoProArte Starter Tundra 60x60x4 cm Artic

Bent u benieuwd naar de allerbeste en allernieuwste betontegels die van de markt? Kijk dan eens naar de te gekke GeoProArte tegels van A-merk MBI. De GeoProArte Tundra 60x60x4 cm Artic zijn ideale terrastegels als u van luxe, gemak en uw portomonnee houdt. GeoProArte tegels zijn sinds de winter van 2022 nieuw op de markt en zijn de perfecte betontegels om uw terras, looppad of achtertuin mee te creëren. De Tundra Artic tegels hebben hele bijzondere details die toepasbaar zijn voor alle jaargetijden. De Tundra lijn is het zogenaamde Starter model van de GeoProArte. Dit houdt in dat Tundra betontegels iets simpeler en dus iets goedkoper zijn dan de andere Geo Pro Arte tegels. De kwaliteit is nog steeds bijzonder hoog bij de Starter GeoProArte tegels. De nieuwste technieken die toegepast zijn bij de GeoProArte tegels hebben ervoor gezorgd dat de natuurlijke eigenschappen van de tegels nog levendiger naar voren komen dan ooit voor mogelijk werd gehouden. De Tundra Artic Geo Pro Arte tegels zijn echt unieke terrastegels. Zo geeft u uw terras een bijzondere twist en kunt u eenvoudig een fijne zithoek of lounge plek creëren in uw tuin. Wij raden het aan om naast de bijzondere GeoProArte Tundra 60x60x4 cm Artic diepte te creëren in uw tuin met Strakke stapelblokken. Om de details in uw nieuwe tuin af te maken, raadt steenhandel Gadero u aan om te kiezen voor een zwarte watergoot. Hiermee helpt u moeder natuur een handje en zorgt u ervoor dat uw terras echt bijzonder wordt. GeoProArte tegels zijn kwalitatief gezien de beste betontegels die u op de markt kunt vinden. Dit komt door talloze speciale behandelingen waardoor dit eigenlijk het beste, meest perfecte, en betaalbare alternatief voor keramiek is.

Wat zijn GeoProArte tegels?

GeoProArte tegels zijn de eerste en tot nu toe de enige betonnen tegels met de praktische en optische voordelen van keramiek. Met GeoProArte tegels ziet uw terras er zeer luxe uit, kent het weinig tot geen onderhoud, is het duurzaam en bovendien zeer stevig. Dit is te danken aan de nieuw ontwikkelde Protection Plus Factor 90 toplaag. Dit is een 5-voudige beschermlaag die de tegels beschermt tegen alle weersomstandigheden, zuren, vetten en vloeistoffen. Wat deze speciale betontegels in keramiek look echt uniek maakt t.o.v. andere betontegels is het levensechte keramische design. Hierdoor worden prints en ontwerpen op een grensverleggend hoog niveau gebracht. De GeoProArte tegels zijn terrastegels van beton, maar komen qua kwaliteit en uitstraling het dichtst in de buurt van keramische tegels. Daarom kan steenhandel Gadero met zekerheid stellen dat GeoProArte tegels de beste tegels zijn qua prijs-kwaliteitverhouding. GeoProArte is een must-have voor iedere tuin, dus ook die van u!

GeoProArte tegels leggen

GeoProArte legt u net als gewone betontegels in een normaal zandbed. Dat is één van de grootste voordelen van deze hoogwaardige terrastegels Voor een terras en looppad is het raadzaam om 20cm af te graven en vullen met zand. Eventueel kunt u hier Fundyking aan toevoegen voor extra stabiliteit. U trilt ongeveer 17 cm af met een trilplaat en de bovenste laag zand van ±3cm harkt u voorzichtig aan. Vervolgens kunt u de GeoProArte tegels en de beto nbanden aanleggen. Om uw tegels te voegen raden wij Gator Sand aan. Dit is in een notendop hoe u GeoProArte terrastegels legt in uw tuin. Voor uitgebreide tips en tricks leest u onze diepgaande klustips over terrastegels aanleggen.

Bijna geen onderhoud aan uw terras

Dankzij de door MBI speciaal ontwikkelde Factor 90 beschermlaag die is aangebracht op het oppervlak van de GeoProArte tegels is uw terras nog beter bestand tegen vocht en vuil. Uw tuintegels worden beter beschermd tegen mossen en algen en zijn ook vorstbestendig. Bovendien is uw terras of looppad met de GeoProArte Light Flower bijzonder kleurecht. Bezem uw terras één keer per twee weken af en vermijd te allen tijde de hogedrukspuit. Dit is namelijk fataal voor de beschermlaag van de tegels.

Snel geleverd bij u thuis

Koop nu GeoProArte tegels van MBI bij steenhandel Gadero en ontvang uw tegels al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Toch keramiek?

Wilt u toch graag keramiek in uw tuin? Kijk dan eens naar de fraaie GeoCeramica terrastegels. Dit zijn luxe terrastegels met een toplaag van massief keramiek en een onderlaag van beton. Hierdoor ervaart u zowel de voordelen van keramiek, als de (leg)voordelen van beton.

Vergelijkbare producten