Terrastegel GeoProArte Wood 120x30x6 cm Dark Oak

Productnummer: MB19534   |   Zeer realistische Houtlook   |   Ideale tegels voor onder bijvoorbeeld uw veranda

€ 59,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel GeoProArte Wood 120x30x6 cm Dark Oak

  • Betontegels met kwaliteiten van keramiek
  • Zeer realistische houtlook
  • Ideaal alternatief voor een houten terras
  • Weinig onderhoud
  • Bestellen per 2,16 m2 (6 tegels)

Terrastegel GeoProArte Wood 120x30x6 cm Dark Oak

Met de Terrastegel GeoProArte Wood 120x30x6 cm Dark Oak tegels haalt u echt iets bijzonders voor uw terras of looppad. De afmetingen 120x30 zorgen ervoor dat de GeoProArte Dark Oak tegels net lijken op echte planken waardoor u gemakkelijk kunt loungen in stijl. Het grootste voordeel van deze GeoProArte tegels met houtlook is de manier waarop waarop deze luxe betontegels geproduceerd worden. GeoProArte tegels zijn namelijk nieuwe betontegels van A-merk MBI. Het beton van de GeoProArte tegels is van dermate hoge kwaliteit waardoor GeoProArte dezelfde praktische en optische voordelen heeft als keramische tegels. Maar omdat de GeoProArte tegels van beton zijn gemaakt, betaalt u hier aanzienlijk minder voor dan echte keramische tegels. Door het speciaal ontwikkelde beton en de daarbij behorende print heeft de GeoProArte 120x30x6 cm Dark Oak een extra realistische houtlook. Omdat het betontegels zijn en geen echte houten planken heeft u weinig onderhoud aan uw terras. De houtlook GeoProArte tegels passen goed bij een trendy bloembak van strakke stapelblokken en steken goed af onder uw overkapping.

Wat zijn GeoProArte tegels? 

GeoProArte terrastegels zijn de enige betonnen tegels met voordelen van keramiek. Met deze tegels ziet uw terras er zeer luxe uit, kent het weinig onderhoud, is het duurzaam en bovendien zeer stevig. Dit komt door de nieuw ontwikkelde Protection Plus Factor 90 toplaag. Dit is een 5-voudige beschermlaag die de tegels beschermt tegen alle weersomstandigheden, zuren, vetten en vloeistoffen. Wat deze speciale betontegels in keramiek look echt uniek maakt t.o.v. andere betontegels is het levensechte keramische design van de betontegels. Hierdoor worden prints en ontwerpen op een grensverleggend hoog niveau gebracht. De GeoProArte tegels zijn terrastegels van beton, maar komen qua kwaliteit en uitstraling het dichtst in de buurt van keramische tegels. U betaalt, gelukkig voor u, voor de prijs van betontegels en niet voor de prijs van keramische tegels. De GeoProArte serie kent alleen voordelen en is dus een absolute aanrader voor uw terras of looppad.

GeoProArte tegels kopen

GeoProArte tegels kopen doet u online eenvoudig bij Gadero. Bestel snel uw GeoProArte terrastegels en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen uw nieuwe tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart

GeoCeramica tegels

Wilt u het toch liever bij Keramiek houden? Dat kan! Wij hebben een ruim assortiment GeoCeramica tegels met daarin onder andere ruime keuze tussen verschillende Keramische tegels met houtlook.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Terrastegel GeoProArte Wood 120x30x6 cm Dark Oak Terrastegel GeoProArte Wood 120x30x6 cm Dark Oak   |   Zeer realistische Houtlook   |   Ideale tegels voor onder bijvoorbeeld uw veranda Op voorraad
€ 59,94 Per m2 incl. BTW