Logo Gadero
service

Terrastegel GeoProArte Wood 120x30x6 cm Yellow Oak

Productnummer
MB19536
Net echte houten planken
Hoogwaardig beton
voordelen van keramiek
wood_yellow_oak
schermafbeelding_2021_12_16_om_111545_10
Per m2

54,90

incl. BTW

Verkocht per 6 stuks á € 118,50

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
120 cm
Breedte
30 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 6 stuks á € 118,50

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Weinig onderhoud

  • Zeer realistische houtlook

  • Betontegels met kwaliteiten van keramiek

  • Ideaal alternatief voor een houten terras

  • Bestellen per 2,16 m2 (6 tegels)

Specificaties

Gewicht
32 kg
Materiaal
Beton
Product type
Betontegels
Kleur
Houtkleur
Lengte
120 cm
Breedte
30 cm
Dikte
6 cm
Benodigde per m2
2.78

Terrastegel GeoProArte Wood 120x30x6 cm Yellow Oak

Met de GeoProArte Wood 120x30x6 cm Yellow Oak tegels. haalt u echt iets bijzonders voor uw terras of looppad. De afmetingen 120x30 zorgen ervoor dat de GeoProArte Yellow Oak tegels net lijken op echte planken waardoor u gemakkelijk kunt loungen in stijl. Het grootste voordeel van deze GeoProArte tegels met houtlook is de manier waarop waarop deze luxe betontegels geproduceerd worden. GeoProArte tegels zijn namelijk nieuwe betontegels van A-merk MBI. Het beton van de GeoProArte tegels is van dermate hoge kwaliteit waardoor GeoProArte dezelfde praktische en optische voordelen heeft als keramische tegels. Maar omdat de GeoProArte tegels van beton zijn gemaakt, betaalt u hier aanzienlijk minder voor dan echte keramische tegels. Door het speciaal ontwikkelde beton en de daarbij behorende print heeft de GeoProArte 120x30x6 cm Yellow Oak een extra realistische houtlook. Omdat het betontegels zijn en geen echte houten planken heeft u weinig onderhoud aan uw terras. De houtlook GeoProArte tegels passen goed bij een trendy bloembak van strakke stapelblokken en steken goed af onder uw overkapping.

Wat zijn GeoProArte tegels?

GeoProArte terrastegels zijn de enige betonnen tegels met voordelen van keramiek. Met deze tegels ziet uw terras er zeer luxe uit, kent het weinig onderhoud, is het duurzaam en bovendien zeer stevig. Dit komt door de nieuw ontwikkelde Protection Plus Factor 90 toplaag. Dit is een 5-voudige beschermlaag die de tegels beschermt tegen alle weersomstandigheden, zuren, vetten en vloeistoffen. Wat deze speciale betontegels in keramiek look echt uniek maakt t.o.v. andere betontegels is het levensechte keramische design van de betontegels. Hierdoor worden prints en ontwerpen op een grensverleggend hoog niveau gebracht. De GeoProArte tegels zijn terrastegels van beton, maar komen qua kwaliteit en uitstraling het dichtst in de buurt van keramische tegels. U betaalt, gelukkig voor u, voor de prijs van betontegels en niet voor de prijs van keramische tegels. De GeoProArte serie kent alleen voordelen en is dus een absolute aanrader voor uw terras of looppad.

GeoProArte tegels kopen

GeoProArte tegels kopen doet u online eenvoudig bij Gadero. Bestel snel uw GeoProArte terrastegels en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.