Logo Gadero
service

MBI GeoStretto Plus Lazise 120x30x6 cm Oprit Tegels

Productnummer
MB20007-60-1200-300
Majestues formaat
mbi_geostretto_plus_lazise_120x30x6_cm_oprit_tegels
mbi_geostretto_plus_lazise_80x40x6_cm_oprit_tegels_1
geostretto_plus_lazise_6cm
Per m2

50,74

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
120 cm
Breedte
30 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 2 stuks á € 36,50

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Factor 30 beschermlaag

  • Hoog voetcomfort

  • Geschikt voor zowel terras als oprit

  • Kleurvast en eenvoudig schoon te houden

  • Niet dezelfde kwaliteit als GeoCeramica tegels

Specificaties

Gewicht
48 kg
Materiaal
Beton
Product type
Betontegels
Kleur
Grijs
Lengte
120 cm
Breedte
30 cm
Dikte
6 cm
Benodigde per m2
2.78

MBI GeoStretto Plus Lazise 120x30x6 cm Oprit Tegels

De Geostretto Plus Lazise laat uw tuin groeien. Deze te gekke betontegel van MBI is verkrijgbaar in verschillende maten. Een ding is zeker, ieder formaat laat uw terras er groter uit zien. Door het vlakke moderne design van de Geostretto Plus Lazis oogt de betontegel groter. Het kleine rafelige randje maakt het dat de betontegel echt van nu is. Niet alleen ziet de Geostretto Plus Lazise van MBI er te gek uit, de betontegel is ook erg praktisch. Door de vlakheid van de betontegel, heeft iedere stoel en tafel een stabiele ondergrond.

Protection Plus factor 30 beschermlaag

Dankzij de speciale Protection Plus factor 30 beschermlaag blijft de kleur jaar in jaar uit mooi. De dubbele beschermlaag zorgt er voor dat de tegel nog beter verdicht is waardoor de kleur beter tot zijn recht komt. Een fijne bijkomstigheid van de Protection Plus factor 30 laag is dat uw betontegels een zachte glans hebben. De Geostretto Plus Lazise betontegels zijn makkelijk schoon te maken. Let op! GeoStretto tegels zijn van behoorlijk hoge kwaliteit. Toch kan er altijd (tijdelijke) kalkuitbloei voorkomen bij de tegels. Dit is omdat de tegels gemaakt zijn van beton en dit is nou eenmaal een eigenschap van beton. Kalkuitbloei is geen schade en verdwijnt op den duur vanzelf. Bij keramische tegels kan er geen kalkuitbloei ontstaan.

Voetcomfort

Naast de beschermlaag zijn deze betontegels van MBI ook uitgerust met een hoog voetcomfort. Door de unieke bewerking van MBI zijn de Geostretto Plus Lazise tegels extra zacht aan uw blote voeten. Zelfs op een warme zomerdag is het mogelijk om op blote voeten te genieten van uw terras doordat de betontegels niet warm worden.

Koop nu de Geostretto Plus Lazise in de maat die bij uw tuin past. U kunt volgende week al beginnen met de aanleg van uw nieuwe betontegels. Wij bezorgen uw bestelling binnen 5 werkdagen.

Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels.