Terrastegel Geostretto Plus Cannobio 6 x 120 x 30 cm per m2

Productnummer: MB20006-60-1200-300

€ 45,48 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Geostretto Plus Cannobio 6 x 120 x 30 cm per m2

  • Factor 30 beschermlaag
  • Hoog voetcomfort
  • Geschikt voor zowel terras als oprit
  • Kleurvast en eenvoudig schoon te houden

Terrastegel Geostretto Plus Cannobio 6 x 120 x 30 cm per m2

Zoekt u grijze terrastegels? De Geostretto Plus Cannobio van MBI is een tijdloze rustige betontegel die in verschillende maten verkrijgbaar is. Door de dikte van 6 cm is deze grijze betontegel ook geschikt voor een oprit. Het maakt niet uit welk formaat u kiest, de Geostretto Plus Cannobio laat uw tuin ruimer lijken. Naast dat deze tegel er mooi uit ziet, is de Geostretto Plus Cannobio ook praktisch. Deze betontegels voor tuin en oprit zijn namelijk makkelijk schoon te maken en uiterst vlak. Uw loungeset heeft hierdoor een stabiele ondergrond.

Protection Plus factor 30

De dubbele beschermlaag is aangebracht 24 uur nadat de betontegel is gemaakt. Het gevolg hiervan is dat de Geostretto Plus Cannobio van MBI nog beter verdicht is waardoor de warme grijze kleur beter tot uiting komt. Daarnaast zorgt de beschermlaag er voor dat uw nieuwe betontegels een mooie glans hebben. De grijze betontegels van MBI hebben naast de dubbele beschermlaag ook een hoog voetcomfort. U kiest voor betontegels die niet warm worden, waardoor u ook op een hete zomerdag gewoon op blote voeten buiten kunt lopen.

Wacht niet langer en start nu nog met de aanleg van uw nieuwe oprit of terras. Wij bezorgen de Geostretto Cannobio, in de door uw gekozen maat, binnen 5 werkdagen.

Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geschikt voor zware belasting Geostretto Plus Cannobio 120 x 30 x 6 cm Terrastegel Geostretto Plus Cannobio 6 x 120 x 30 cm per m2 Op voorraad
€ 45,48 Per m2 incl. BTW