MBI GeoStretto Plus Tops Pavullo 30x20x6 cm Opritstenen

Productnummer: MB21287   |   In verschillende formaten beschikbaar   |   luxe stenen

€ 44,92 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoStretto Plus Tops Pavullo 30x20x6 cm Opritstenen

  • Factor 30 beschermlaag
  • Hoog voetcomfort
  • Geschikt voor zowel terras als oprit
  • Kleurvast en eenvoudig schoon te houden
  • Aftrillen niet mogelijk

MBI GeoStretto Plus Tops Pavullo 30x20x6 cm Opritstenen

Wilt u graag een luxe opwekken met de ruimte rondom uw huis? Kijk dan eens naar de MBI GeoStretto Plus Tops Pavullo 30x20x6 cm Opritstenen. Dit zijn GeoStretto stenen die speciaal gemaakt zijn voor een oprit. De Pavullo Opritstenen hebben een dikte van maar liefst 6 cm, hierdoor kunt u er zonder zorgen met een auto op rijden. GeoStretto stenen zijn kleine luxe tegels van beton met een speciale beshermlaag of coating waardoor uw sierbestrating langer mooi blijft met relatief weinig onderhoud in vergelijking met bijvoorbeeld geïmpregneerde betontegels. De kleur Pavullo is een lichte tint van de kleur grijs die we de laatste jaren steeds vaker terug zien in de laatste tuintrends. Haal bij Gadero direct alle bijpassende accessoires die u nodig heeft bij het creëren van uw droomtuin. Denk bijvoorbeeld aan Grijze opsluitbanden, Aluminium watergoten of aan strakke stapelblokken om diepte te creëren.

Het grote voordeel aan de Pavullo lijn binnen de GeoStretto serie is dat deze populaire kleur ook te verkrijgen is in 4 cm formaat voor bijvoorbeeld uw terras of looppad. U kunt dus uw oprit in dezelfde bestrating aanleggen als uw terras en u kunt het zelfs in elkaar laten overlopen. Dit is uniek en zorgt voor een fijne sfeer rondom uw huis. Lees ons uitgebreide stappenplan met daarin veel klustips over het aanleggen van een oprit. Hiermee voorkomt u eventuele problemen tijdens het klussen.

Protection Plus factor 30

De dubbele beschermlaag is aangebracht 24 uur nadat de betontegel is gemaakt. Het gevolg hiervan is dat de Geostretto Plus Pavullo van MBI nog beter verdicht is waardoor de moderne antraciet kleur beter tot uiting komt. Daarnaast zorgt de beschermlaag er voor dat uw nieuwe betontegels een mooie glans hebben.  Let op! GeoStretto tegels zijn van behoorlijk hoge kwaliteit. Toch kan er altijd (tijdelijke) kalkuitbloei voorkomen bij de tegels. Dit is omdat de tegels gemaakt zijn van beton en dit is nou eenmaal een eigenschap van beton. Kalkuitbloei is geen schade en verdwijnt op den duur vanzelf. Bij keramische tegels kan er geen kalkuitbloei ontstaan.

Comfortabele tegels

Naast de beschermlaag zijn deze betontegels van MBI ook uitgerust met een hoog voetcomfort. Door de unieke bewerking van MBI zijn de Geostretto Plus Pavullo tegels extra zacht aan uw blote voeten. Zelfs op een warme zomerdag is het mogelijk om op blote voeten te genieten van uw terras doordat de betontegels niet warm worden.

Even verder kijken? 

De GeoStretto is een zeer luxe en bijzonder sterke tegel. Zoals al eerder genoemd zijn de betontegels steviger en duurzamer dan gewone betontegels, maar geniet het niet dezelfde optische en praktische kwaliteiten als keramiek, kijk bijvoorbeeld eens naar de GeoCeramica tegels. Dit is een serie met eigenlijk alleen maar voordelen. Ook als u binnen het betonsegment naar het allerbeste streeft, kunt u bij steenhandel Gadero terecht. Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de nieuwe GeoProArte tegels. Bij Gadero vindt u gegarandeerd de ideale tegels voor uw tuin.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw nieuwe GeoStretto tegels bij Gadero en ontvang alles al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt uw gehele order gewoon bij de klant thuis in heel Nederland, België en Duitsland.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geschikt voor zware belasting Tuintegels MBI Geostretto Plus Tops Pavullo 30x20x6 MBI GeoStretto Plus Tops Pavullo 30x20x6 cm Opritstenen   |   In verschillende formaten beschikbaar   |   luxe stenen Op voorraad
€ 44,92 Per m2 incl. BTW