Tuinhuis Glücksburg 2 Karibu met overkapping 393 x 156 x 220 cm

Productnummer: KA11217 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief klassieke dubbele deuren

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 879,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 879,95 Standaardproduct Tuinhuis Glücksburg 2 Karibu met overkapping 393 x 156 x 220 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Glücksburg 2 Karibu met overkapping 393 x 156 x 220 cm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Met modern lessenaarsdak
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Glücksburg 2 Karibu met overkapping 393 x 156 x 220 cm

Wilt u graag meer bergruimte in de tuin samen met een plekje waar u beschut kunt zitten? Kies dan voor de Glücksburg 2 met overkapping uit de ECO-serie van het Duitse topmerk Karibu. Dit tuinhuis is gemaakt van hoogwaardige onbehandelde 1.9 cm dikke Scandinavisch vuren houten profielen. Daarnaast het is tuinhuis makkelijk op de bouwen door het steek-/schroefsysteem. De Glücksburg 2 biedt u de mogelijkheid om al uw  tuingereedschap en andere benodigdheden op te bergen. De overkapping geeft u voldoende ruimte voor een kleine tuintafel met stoelen of een loungeset. Ideaal om even beschut te zitten en extra lang van uw tuin te genieten. Daarnaast is het mogelijk om dit tuinhuisje uit te breiden met extra opties, zoals een houten vloer. 

Afmetingen

De Glücksburg 2 met overkapping bestaat uit een houten basis en een verspringend dak. De houten basis is 203 cm breed, 155 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 220 cm. De achterkant van het tuinhuis is 193 cm hoog. De binnenmaat de houten berging is 195 x 148 cm. Het verspringende dak is 190 cm breed, 133 cm diep en 220 cm hoog. De totale breedte van het tuinhuis is 393 cm. Het aanbouwdak is zowel links als rechts te monteren.

Bij dit tuinhuisje krijgt u standaard een klassieke dubbele deuren van 166.5 x 176.5 cm geleverd. Deze deuren zijn uitgerust met twee lichtuitsneden voorzien van kunstglas en een veiligheidssluiting. Het speciale blokhutprofiel van Scandinavisch Vurenhout is 19 mm dik, heeft de ideale pasvorm en werkt waterafstotend. Om voor wat extra licht binnen te zorgen is de Glücksburg 2 voorzien van 2 vaste bovenlichten van 88.5 x 16.5 cm met kunstglas.

Dak(bedekking)

Dit moderne lichte tuinhuisje heeft een lessenaarsdak met een dakhelling van 7 graden. Om de levensduur van het dak van de Glücksburg 2 te verlengen raden wij u aan om zelfklevend donkergrijs dakfolie mee te bestellen. Tegen een extra meerprijs krijgt u extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig te plaatsen dakfolie meegeleverd.

Houten vloer

Bij de Glücksburg 2 krijgt u niet standaar een vloer meegeleverd. Toch heeft u een vloer nodig voordat u het tuinhuisje kunt gebruiken. Graag een houten vloer in uw nieuwe tuinhuisje? Die kunt u heel eenvoudig mee bestellen. Kies bij extra opties voor de onbehandelde houten vloer. Deze wordt geleverd inclusief onder hoge keteldruk geïmpregneerde onderleggers, zodat u lang plezier kunt hebben van de vloer.

Levertijd

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Het is ook het mogelijk om dit tuinhuisje te bestellen zonder aanbouwdak of in het Terragrijs. Kijk hiervoor bij de alternatieven van dit product onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Glucksburg 2 met overkapping Tuinhuis Glücksburg 2 Karibu met overkapping 391 x 155 x 220 cm 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief klassieke dubbele deuren
€ 879,95 per stuk incl. btw